Cosmin Seleși l-a înlocuit pe Cătălin Măruță la ProTV: „După 10 ani...”

Publicat pe

Cosmin Seleși l-a înlocuit pe Cătălin Măruță la emisiunea de la ProTV. Cătălin Măruță se află timp de câteva zile în izolare, după ce a luat contact direct cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19. Din această cauză, prezentatorul TV participă la emisiune prin intermediul tehnologiei, iar fizic este înlocuit de colegul său, Cosmin Seleși. Iată ce a spus noua vedeta de la ProTV despre experiența în direct!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Cătălin Măruță și Cosmin Seleși sunt prezentatori de emisiuni de succes, însă, mult timp, au activat la posturi TV diferite. Recent, fosta vedetă de la Antena 1 a decis să schimbe tabăra, iar acum face parte din echipa ProTV. Deoarece a luat contact cu o persoană testată pozitiv COVID-19, soțul Andrei este nevoit să își petreacă această săptămână în izolare. Fostul prezentator „Te cunosc de undeva' i-a luat locul și a vorbit despre întreaga experiență.

Cosmin Seleși l-a înlocuit pe Cătălin Măruță la ProTV: „După 10 ani...'Cosmin Seleși l-a înlocuit pe Cătălin Măruță la ProTV: „După 10 ani...'

Acesta și-a luat rolul în serios și a făcut o treabă de minune în lipsa moderatorului „La Măruță'. Iată ce a declarat despre întreaga experiență!

Citește și: Cum arată vila în care Andra și Cătălin Măruță locuiesc.Primele imagini din casa celor doi

Citește și: Cât plătesc Andra și Cătălin Măruță pentru școlile copiilor

Citește și: Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit:„Avem momente tensionate

Citește și: Horia Moculescu filmează cu Dan Negru, după ce a fost externat din spital:„Avea vocea stinsă

Cosmin Seleși l-a înlocuit pe Cătălin Măruță la emisiunea de la ProTV

Cosmin Seleși este cel mai nou membru al echipei ProTV. După o lungă colaborare cu Antena 1, prezentatorul a decis să schimbe tabăra. În ediția de ieri a emisiunii „La Măruță', fostul moderator „Te cunosc de undeva' i-a ținut locul colegului său de breaslă. Soțul Andrei se află în izolare, după ce a luat contact cu o persoană testată pozitiv.

„Da, azi a fost o zi specială pentru mine, după 10 ani m-am întors în direct, am retrăit emoțiile primelor emisii live din urmă cu mulți ani! M-am simțit minunat! Mulțumesc!', a scris Cosmin Seleși pe rețelele de socializare.

Jorje îl va înlocui astăzi pe prezentator

Dacă în ediția de ieri, Cosmin Seleși a fost cel care i-a luat locul lui Cătălin Măruță, astăzi Jorje vine în rolul de prezentator. El a recunoscut că are emoții pentru funcția pe care urmează să o aibă, însă este sigur că se va descurca de minune!

Mâine o să fim așa: eu în platou și Cătălin Măruță acasă în izolare… iar voi în fața televizoarelor. S-a înțeles, da? Cătălin Măruță este numărul 1 ca prezentator TV. Și cu asta am încheiat. Ciao ?', a spus acesta pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter