Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Avem momente tensionate”

Publicat pe

Ce spune Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Viviana Sposub este una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai stil!. Aceasta are parte de tot sprijinul din partea iubitului său, George Burcea. În ultima perioadă, s-a tot speculat că cei doi s-au despărțit. Acum, vedeta rupe tăcerea și explică cum sunt, de fapt, lucrurile în relația ei. Iată ce a declarat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Aceștia s-au cunsocut la emisiunea „Ferma Vedetelor' de la ProTV, unde au legat o frumoasă poveste de dragoste. În ultima perioadă s-a tot speculat că aceștia ar fi pus punct relației, însă concurenta de la Bravo, ai stil! a spulberat toate zvonurile! Aceasta a explicat cum stau lucrurile între ea și actor!

Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Avem momente tensionate'Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit: „Avem momente tensionate'

Aceasta a vorbit deschis despre relația pe care o are cu celebrul actor. Se pare că între ei, deși există contraziceri, lucrurile funcționează extrem de bine.

Citește și: De la ce pornesc certurile între Viviana Sposub și George Burcea și cine cedează: „Eu mă aprind cel mai repede’/ EXCLUSIV

Citește și: Giulia Anghelescu și soțul ei au COVID-19. Au ratat vacanța în Austria în ultimul moment

Citește și: Lucian Viziru, suspect de infarct. De 4 zile e internat în spital: „Am avut dureri mari’

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Cum s-au distrat cei doi

Ce spune Viviana Sposub despre relația cu George Burcea, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Viviana a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și George Burcea. Aceștia se înțeleg foarte bine, însă există și momente tensionate. Deși s-a speculat că cei doi au pus punct relației, concurenta de la Bravo, ai stil! distruge zvonurile și face o serie de declarații despre modul în care funcționează lucrurile între ea și actor.

„Exact după piesa aia, gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel! Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vede asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi.”, a declarat Viviana Sposub, pe Instagram. 

Ea a explicat că uneori există momente tensionate în cuplu, însă într-un final, se ajunge la un consens.

„Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens.”, a adăugat ea.

George, foarte atent cu partenera sa

Multă lume este de părere că între cei doi există foarte multe probleme, însă Viviana explică cum stau, de fapt, lucrurile. Se pare că actorul este un romantic incurabil, care îi aduce flori partenerei sale de viață. Concurenta de la Bravo, ai stil! susține că la emisiunea „Ferma Vedetelor' și-a cunoscut sufletul pereche.

„George e foarte atent cu mine, mai ales când îmi aduce flori. De fiecare dată când îmi ia trandafiri, curăță spinii de pe el. Pe toți. George este mereu cu mine, oriunde mă duc. Ferma nu a fost un proiect, ci o realitate pe care noi am trăit-o acolo. L-am cunoscut pe George acolo deși suntem amândoi din Botoșani. Ferma mi-a schimbat viața. I-am spus mamei că nu mă interesează niciun băiat. Voiam să îmi iau un apartament, dar am câștigat ceva mai prețios: un suflet pereche.', a spus ea la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cei doi s-au sărutat după doar nouă zile de filmare. Se pare că a fost un fel de dragoste la prima vedere!

„Dacă nu îl cunoșteam acolo, nu îl băgam în seamă. Aveam altă impresie despre el. Dar am văzut cum trăiește zi de zi, cât de simplu este. Eu l-am sărutat în a noua zi de filmare, a fost foarte repede. O zi durează cât o săptămână la Ferma. Trebuia să filmăm mult, o zi era foarte lungă', a adăugat ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter