Giulia Anghelescu și soțul ei au COVID-19. Au ratat vacanța în Austria în ultimul moment

Publicat pe

Giulia Anghelescu, soțul ei, Vlad Huidu, și cei doi copii ai lor sunt acum carantinați în casă, din cauza COVID-19. Cei patru erau pe cale să plece în Austria, la schi, alături de prietenii lor, dar temutul coronavirus le-a stricat planurile. Cum se simt cei patru acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu, soțul ei și cei doi copii ai lor sunt infectați cu COVID-19, iar asta le-a stricat total planurile de vacanță. Artista mărturisește că nu se aștepta la asta, deși unele semne au fost… Acum cei patru sunt carantinați împreună timp de 14 zile, dar speră totuși să aibă parte de vacanță în cele din urmă.

Giulia Anghelescu, soțul ei și copiii, carantinați din cauza COVID-19

Din nefericire, nici Giulia Anghelescu nu a început anul cu dreptul, artista, soțul ei și cei doi copii fiind carantinați în acest moment timp de 14 zile din cauza infectării cu COVID-19. Deși a ratat la mustață vacanța la schi, în Austria, artista nu și-a pierdut nici simțul umorului și nici optimismul, după cum au putut remarca fanii ei din cel mai recent InstaStory.

Citește și: Giulia Anghelescu s-a luptat cu anxietatea. Cum a reușit să-și revină: „A știut să mă ajute'

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu: „A fost dificil și dureros”. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Lucian Viziru, suspect de infarct. De 4 zile e internat în spital: „Am avut dureri mari”

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Cum s-au distrat cei doi

Dacă tot nu au plecat în vacanță, Giulia s-a filmat în fața bradului, echipată ca de schi, și și-a pus fanii la curent cu ultimele noutăți. Cel mai important este însă că, toți cei patru membri ai familiei se simt bine în acest moment.

'Vă salut din vacanțăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană și totuși lipsește ceva! Nu e chiar vacanța care trebuia să înceapă astăzi în Austria dar atâta timp cât ne simțim bine e ok și varianta asta!

P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă!!! Vă pupam! Stay safe!', a scris Giulia pe contul său de Instagram.

Nu se aștepta să se îmbolnăvească

De asemenea, artista a mărturisit că boala a luat-o totalmente prin surprindere și că nu se aștepta la o asemenea lovitură. Din fericire, atât Giulia, cât și soțul ei și cei doi copii, în pofida faptului că sunt infectați cu COVID-19, se simt bine și deocamdată încearcă să-și ocupe cum pot mai bine cele 14 zile de carantină. Chiar dacă bagajele lor pentru Austria încă tronează prin casă, iar asta e cât se poate de dezamăgitor, Giulia și membrii familiei sale încearcă să nu se lase afectați de asta și nici de boală. Aceștia gătesc împreună, în timp ce copiii și-au găsit repede activități distractive.

'Sinceră să fiu, eu încă nu am procesat această informație total neașteptată, deși niște semne ar fi fost. Dar povestim pe larg, nu acum, căci nu se poate. Da? V-am pupat! Suntem bine! Să aveți o săptămână minunată!', a mai spus Giulia, pe InstaStories.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter