Lucian Viziru, suspect de infarct. De 4 zile e internat în spital: "Am avut dureri mari"

Publicat pe

Lucian Viziru a început anul cu stângul, din păcate – de 4 zile actorul este internat în spital, cu suspiciune de infarct. Conectat la perfuzii, acesta le-a dat vestea fanilor săi prin intermediul unei filmări, în care se vede că starea sa vizică și psihică nu este prea bună, fiind conectat la perfuzii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru (45) și întristat fanii chiar de la începutul anului, actorul anunțând pe canalul său de YouTube că este internat în spital de patru zile, fiind suspect de infarct. Vizibil afectat, acesta a povestit că a petrecut Revelionul pe patul de spital, unde medicii îl țin și acum sub supraveghere.

Lucian Viziru, suspect de infarct. De 4 zile e internat în spital: "Am avut dureri mari"Lucian Viziru, suspect de infarct. De 4 zile e internat în spital: "Am avut dureri mari"

Lucian Viziru, internat în spital, cu suspiciune de infarct

Deși este greu de crezut, dat fiind că este o fire sportivă și pare să aibă un regim de viață echilibrat, iată că, la final de an, Lucian Viziru a ajuns pe patul de spital, fiind suspect de infarct. Cu branula în braț, artistul a povestit că, până acum, a fost înțepat de 40 de ori și a fost trecut pe regim fără sare. El le-a arătat fanilor săi și meniul de spital, cu care se „delectează” deja de 4 zile, la Spitalul Floreasca, unde este internat. Din fericire, soția lui, Ema, i-a trimis de acasă ceva de mâncare, evident tot de regim.

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru: „El a fost principalul motiv pentru care…”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce planuri are Lucian Viziru după ce se întoarce în România: „O să mai revin în televiziune'

Citește și: Loredana Groza, vacanță la munte cu Nick Casciaro, câștigătorul X Factor. Cum s-au distrat cei doi

Citește și: Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan:„Nu clipiți dacă vreți să o vedeți’

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. 

A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat', le-a povestit artistul fanilor, pe canalul său de YouTube.

A suferit atacuri de panică

Artistul a mărturisit că nu are televizor, în schimb i s-a permis să-și păstreze și telefonul, iar azi a primit și laptopul, putând astfel să posteze filmarea pentru fanii săi. Lucian Viziru a mărturisit că nu s-a simțit prea bine în ultimele 4 zile pe patul de spital, cu atât mai mult cu cât a fost suspect de infarct. Mai mult, artistul a dezvăluit și că a suferit atacuri de panică.

„Mă gândeam – am făcut infarct și mor, îmi crapă inima. Palpitații am avut ca la balamuc”.

Artistul a avut totuși puterea să glumescă privind situația în care se află, mărturisindu-le fanilor săi că, de fapt, palpitațiile i se trag de la view-ul pe care îl vede de la fereastra camerei sale.

„Eu sunt stelist. Uitați-vă ce scrie: C.S. Dinamo. Cum să nu am palpitații?', a mai spus Lucian Viziru pe pagina sa de Youtube.

În final, artistul și-a exprimat speranța că, în cursul zilei de mâine, va fi externat.

Foto: Facebook, capturi ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter