Giulia Anghelescu s-a luptat cu anxietatea. Cum a reușit să-și revină: „A știut să mă ajute”

Publicat pe

Pe Giulia Anghelescu o vedeți mereu fericită, dar vedeta nu a avut mereu motive să zâmbească. Soția lui Vlad Huidu a trecut printr-o perioadă extrem de neplăcută în ultimii doi ani. Artista s-a confruntat cu nenumărate stări de anxietate, lucru ce, la acea vreme, a afectat-o. Iată cum a reușit să depășească problema!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu este mereu o apariție plăcută. Cântăreața afișează mereu un zâmbet larg pe chip și te molipsește cu energia ei pozitivă. În ciuda aparențelor, au existat și momente în care a trebuit să mimeze fericirea, atunci când sănătatea ei era „șubredă'. La fel ca mulți oameni, partenera lui Vlad Huidu a suferit și ea de anxietate, timp de doi ani.

Giulia Anghelescu s-a luptat cu anxietatea. Cum a reușit să-și revină: „A știut să mă ajute'Giulia Anghelescu s-a luptat cu anxietatea. Cum a reușit să-și revină: „A știut să mă ajute'

Spre norocul ei, Giulia Anghelescu are o familie unită, pe care se poate baza în permanență. Ea și Vlad Huidu sunt împreună de aproximativ 15 ani, iar de atunci se susțin reciproc, mai ales în momentele grele. Astfel, soțul cântăreței e cel care i-a fost alături în perioada în care suferea de anxietate, încercând să o liniștească.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au fost despărțiți un an și jumătate. Cum s-au împăcat:”Am luat-o de la zero”/ EXCLUSIV

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:”A fost dificil și dureros”. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, noi detalii despre starea de sănătate a Emei, fetița sa:„Nu știu cât o să mai stea în spital…'

Citește și: Cu ce se ocupă Andrei Dascălu, după ce a ratat trofeul Survivor:„Visul meu cel mai mare este să…' / EXCLUSIV

Giulia Anghelescu s-a luptat cu anxietatea

Într-un interviu oferit recent, Giulia Anghelescu a mărturisit că a cunoscut anxietatea mai ales în ultimii doi ani. Stările neplăcute au fost nenumărate, dar, din fericire, Vlad Huidu i-a fost în permanență sprijin. Vedeta a mărturisit că el a știut mereu cum să o ajute să depășească situația.

„Da, mai ales în ultimii doi ani. Nenumărate, dar el a fost întotdeauna acolo și a știut cum să mă ajute să trec peste', a spus Giulia Anghelescu pentru cancan.ro.

Despre căsnicia ei cu Vlad Huidu, Giulia Anghelescu a declarat că mulți vor să le știe „secretul'. Pentru ea, cel mai mult contează să existe înțelegere și dragoste, iubindu-și soțul cu tot cu degecte și calități.

„Foarte multă lume mă întreabă în ultima perioadă care este secretul căsniciei noastre. Eu sunt de părere că dacă există înțelegere și dacă înveți să iubești persoana cu care ai ales să-ți petreci tot restul vieții, cu tot cu defecte și calități, acolo e secretul. Cu cât există mai multă înțelegere, cu atât e mai bine', a adăugat cântăreața pentru sursa citată.

Cum a trecut peste astfel de stări

Printre altele, Giulia Anghelescu a explicat că pentru ea și soțul ei pandemia a fost cel mai bun lucru care li se putea întâmpla. Ea și-a justificat răspunsul, explicând că stând mai mult împreună, au avut ocazia să se cunoască și mai bine. Cei doi sunt acum și mai apropiați, iar cântăreața și-a dat seama, mai mult ca oricând, că el e „punctul ei de siguranță'.

„Nu, niciodată! Nu m-am îndoit. Am ales foarte bine din prima clipă, sunt absolut convinsă și lucrul acesta mi se demonstrează în fiecare zi. Și, în acest moment, pot să spun că pentru noi, cel mai bun lucru care se putea întâmpla a fost pandemia. Am reușit să stăm mai mult împreună și să ne cunoaștem și mai bine decât credeam că ne cunoaștem. Ne-a apropiat foarte mult și acum suntem într-un punct al relației noastre pentru care amândoi suntem foarte recunoscători, deși sună siropos, e foarte adevărat.

Mi-am dat seama că el este punctul meu de siguranță și că indiferent de ce simt, sau dacă trec printr-o perioadă mai puțin bună știu că mă pot baza pe el, indiferent de situație. Și cred că asta contează cel mai mult', a mai spus ea.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter