Compatibilitate Capricorn. Zodia care se mulează perfect pe caracterul lor dificil

Publicat pe

Compatibilitate Capricorn – cu cine se potrivesc aceste personalități dificile?Oamenii au tendința de a avea concepții greșite despre Capricorn, considerând că, deoarece sunt atât de muncitori, conștiincioși și disciplinați, sunt, de asemenea, plictisitori sau nu știu să se distreze. Dar, adevărul este că Capricornii sunt forțe ale naturii.

Compatibilitate Capricorn. Zodia care se mulează perfect pe caracterul lor dificil

Capricorn și Berbec 

Aceste două semne ar putea funcționa ca un cuplu, dar probabil ar fi mai potriviți ca prieteni sau doar cunoștințe. 

Amândouă sunt persoane foarte motivate și iau succesul în serios. Însă Capricornii se gândesc la lucruri și iau decizii foarte atent calculate, în timp ce Berbecul tinde să-și asume riscuri și face lucrurile fără să le gândească.

Pentru Capricorn, securitatea și asigurarea faptului că au o bază solidă sunt extrem de importante; pentru Berbec, nu atât. Este foarte probabil că ar exista o luptă de putere între aceste două semne puternice și care poate pune o presiune uriașă pe o relație.

Compatibilitate Capricorn și Taur 

Capricornul și Taurul sunt, în cea mai mare parte, compatibili.

Aceste două semne ale Pământului au nevoie de siguranță, au personalități realiste și le plac banii.

Există momente în care Taurul poate să nu aibă suficientă ambiție sau o atitudine de „ridică-te și pleacă' pentru Capricorn.

 Capricornul poate vedea Taurul ca leneș, iar Taurul se poate gândi la Capricorn ca la un muncitor.

Dar într-o relație, dacă reușesc să ajungă la un echilibru, conexiunea lor s-ar putea manifesta într-un parteneriat foarte profitabil și practic, care poate să nu pară deosebit de romantic, dar chiar este.

Capricorn și Gemeni 

Capricornii sunt înțelepți, ambițioși și disciplinați, iar Gemenii, cu spiritul lor liber, versatilitatea și lipsa de direcție, sunt opusul Capricornului.

Capricornul întotdeauna precaut nu face niciodată o mișcare până nu o gândește cu atenție, iar Gemenii pot ieși din orice situație acționând rapid. Este posibil să nu vadă întotdeauna ochi în ochi, dar sunt uimitori în 

Capricornul oferă Gemenilor o energie fundamentală, în timp ce Gemenii îl încurajează pe Capricorn să fie mai plin de viață și mai relaxat. Cu toate acestea, energia Gemenilor se poate dovedi a fi prea intensă pentru Capricornul practic, ducând la probleme într-o relație.

În ciuda acestui fapt, ambele semne sunt inteligente și au simțul umorului, deci dacă își acceptă diferențele reciproce, ar putea fi o potrivire bună, dar va fi nevoie de efort.

Compatibilitate Capricorn și Rac 

Racul și Capricornul sunt două opuse care pot funcționa atunci când sunt unite. Aceste semne surori sunt foarte concentrate pe familie, dragoste și securitate.

Racul este mult mai emoțional decât Capricornul, dar Capricornul are răbdarea și înțelegerea de a fi acolo pentru Rac. Capricornul va avea grijă de Rac.

Citește și: Compatibilitate Rac – zodia cu care nu se potrivește deloc. Cu cine face casă bună

Deși Capricornul nu va fi la fel de complementar și nu va spune lucruri romantice la fel de mult pe cât i-ar plăcea Racului, el știe că se poate baza întotdeauna pe un Capricorn.

Capricorn și Leu

Când nu este doar o întâlnire intimă, Leii și Capricornii se tachinează reciproc greșit. Amândouă semnelor le place să fie centrul atenției, dar Capricornul este în regulă să mai stea și sub lumina reflectoarelor, în timp ce Leul tânjește tot timpul. 

Dar, uneori, Leul este prea mult pentru Capricorn – sunt mereu aprinși, mereu efervescenți și întotdeauna sufletul petrecerii.

Există momente în care se pare că perspectivele lor asupra vieții sunt complet diferite. Leul vrea ca un Capricorn să se relaxeze mai mult, iar Capricornului i-ar plăcea ca Leul să fie un pic mai practic și poate să nu încerce să urmeze fiecare dintre visele lui sălbatice.

Totuși, Leul oferă Capricornului o perspectivă creativă, în timp ce Capricornul îl poate readuce pe Leu în realitate.

Compatibilitate Capricorn și Fecioară 

Fecioara și Capricornul au mai multe asemănări decât diferențe. Amândoi sunt muncitori, sunt conștiincioși și rezolvă probleme. Poți conta pe oricare dintre ele pentru a salva o situație.

Dacă fiecare combinație zodiacală ar funcționa la fel de mult precum Capricornul și Fecioara, ar exista mai puține divorțuri sau despărțiri dureroase.

Aceste două semne împărtășesc același tip de valori, iar nivelul lor de angajament tinde să facă o uniune pe termen lung. Capricornul are picioarele așezate ferm pe pământ, ceea ce ajută la confortul Fecioarei când devine anxioasă.

În general, Capricornul și Fecioara merg bine împreună și au cel mai mare respect unul față de celălalt.

Capricorn și Balanță 

S-ar putea să nu crezi că Capricornul și Balanța ar fi compatibile, dar te-ai înșela.

Balanța tinde să zboare ca un fluture, schimbându-și mereu părerea și pierzându-și interesul, în timp ce Capricornul vede totul până la finalizare și este sigur și de încredere. Fiecare își dă reciproc lucruri de care au nevoie.

Capricornul iubește să aibă pe cineva care să-i ridice moralul și să nu privească partea întunecată a vieții, în timp ce Balanța are nevoie de cineva care să le dea direcție și să-i ajute să se concentreze suficient pentru a-și atinge obiectivele.

Capricornul poate fi oarecum posesiv cu Balanța, dar dacă ajută Balanța să se ia atitudine, este în regulă. Dacă Capricornul vrea să fie principalul producător de bani din familie, Balanța poate continua o carieră artistică și așa funcționează ei. 

Compatibilitate Capricorn și Scorpion 

Faptul că aceste două semne se înțeleg la fel de bine tinde să le surprindă pe amândouă, dar nu ar trebui.

Scorpionul este unul dintre semnele de apă foarte sensibil, iar Capricornul nu chiar; cu toate acestea, Capricornul va fi întotdeauna cinstit. 

Scorpionului îi place să aibă întotdeauna un mic mister, care îl păstrează pe Capricorn intrigat.

Capricornul nu are nevoie să învețe totul despre Scorpion imediat și ar prefera să își ia timp pentru a îl cunoaște cu adevărat.

Ambele semne sunt puternice, fidele și ambițioase, iar aceste calități acționează pentru a întări legătura dintre ele.

Capricorn și Săgetător 

Capricornul și Săgetătorul nu sunt tocmai compatibili, deși s-ar putea descurca bine într-o relație liberă. 

Amândoi au simțul umorului și sunt inteligenți, dar acolo se termină punctele comune.

Capricornii sunt consecvenți, Săgetătorul nu; Capricornii sunt răbdători, Săgetătorul nu ; Săgetătorul este optimist, Capricornii înclină mai mult spre pesimism.

Atât Capricornul, cât și Săgetătorul știu cum să facă o impresie puternică asupra oamenilor pe care îi întâlnesc, dar sunt prea diferiți pentru a avea un nivel ridicat de compatibilitate în iubire.

Compatibilitate Capricorn și Capricorn

Ce este mai ambițios și mai concentrat pe succes decât un Capricorn? Doi Capricorni. 

Bărbatul Capricorn – cum să îl atragi. Trăsături ale zodiei, temperament și compatibilități

Doi Capricorni vor lucra din greu pentru a avea o relație de succes și una care va rezista oricăror conflicte și probleme cu care trebuie să se confrunte. 

Cu toate acestea, s-ar putea să se trezească continuu încercând să se „unească' reciproc.

Femeia Capricorn – cum să ajungi la sufletul ei. Caracteristici ale zodiei și compatibilități

Problema cu acest duo dinamic este că, dacă unul dintre ei nu-și ia timp să se bucure de viața lor și unul de celălalt, ei se pot concentra atât de mult pe cariera lor încât uită că există și o altă persoană în viața lor.

Capricorn și Vărsător 

Capricornul și Vărsătorul nu sunt total incompatibili, dar și nici nu se potrivesc perfect.

Ambele semne sunt foarte inteligente, muncitoare și tind să fie mai centrate pe rațional decât pe sentimentaș. 

Capricornul tinde să vrea să facă lucrurile după carte, iar Vărsătorul este opusul, cu gândirea lor în afara cutiei.

Femeia Vărsător – cum să te comporți cu ea. Trăsături ale zodiei și compatibilități

În relații, există momente în care Vărsătorul vrea doar să fie scandalos și contrar fără un motiv întemeiat, iar acest lucru îl irită pe Capricorn.

Dar diferența de bază dintre ei este că un Capricorn tinde să respecte regulile și protocolul social, în timp ce Vărsătorul își face propriile reguli, indiferent de consecințe. 

Capricornul poate părea încordat în comparație cu Vărsătorul în timpul zilei, dar Capricornul are o altă latură pe timp de noapte pe care Vărsătorul nu o are.

Compatibilitate Capricorn și Pești 

La suprafață, Capricornul și Peștii nu par deosebit de compatibili, dar sunt. Sunt yin și yang ai compatibilității.

Fiecare are calități de care celălalt are nevoie; Capricornul poate ajuta Peștii să se concentreze și să-și păstreze picioarele pe pământ, în timp ce Pești îl ajută pe Capricorn să vadă lumea în toate culorile sale glorioase, nu doar alb-negru. 

În plus, aceste două semne adoră să experimenteze tot felul de culturi și să se bucure de lucruri împreună.

Peștii sunt intuitivi și pot oferi Capricornului ceea ce are nevoie, chiar și atunci când nu știu că au nevoie de acel lucru. 

Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Peștii sunt amabili, iar tipul de îngrijire pe care Peștii îl poate oferi Capricornului îi permite acestuia să fie cea mai bună versiune a sa.

Capricornul are nevoie de o infuzie de creativitate și culoare în viața lor, iar Peștii le pot da acese lucruri. Relația lor este pur și simplu inspirată.

Sursa foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter