Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București: "Nu mi s-au oferit explicații..."

Publicat pe

Lovitură dură pentru solistul Adrian Daminescu! Artistul a fost înlăturat de la conducerea Circului din București, chiar în luna în care a împlinit 65 de ani. Compozitorul român a vorbit deschis despre momentul în care a primit vestea, dar și cum a căzut pentru el această schimbare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Adrian Daminescu este un cântăreț și compozitor român. Fiul cuplului Constantin și Aznif-Elisabeta Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București, chiar în luna în care și-a sărbătorit ziua de naștere.

Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București: "Nu mi s-au oferit explicații..."Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București: "Nu mi s-au oferit explicații..."

În cadrul unui interviu, solistul a cofirmat că nu mai deține funcția de director, dar a spus și cum a primit această veste. Iată ce spune Adrian Daminescu despre ce s-a întâmplat, de fapt.

Citește și: Cum arată fiica lui Adrian Daminescu.Locuiește în America și a profesat ca model

Citește și: Adrian Daminescu, atac la frumoasele cu visuri de artiste

Citește și: Reghe, prima reacție despre fotografiile cu Anamaria Prodan nud:Nu i-aș face așa ceva

Citește și: Mirela Vaida, prima reacție după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată:„E un subiect oarecare

Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București

Adrian Daminescu a fost înlăturat de la conducerea Circului din București. Solistul a declarat, în cadrul unui interviu, că a fost înlocuit deja de o altă persoană, după un an de zile în care a ocupat funcția respectivă. Totodată, artistul nu cunoaște motivul pentru care s-a decis să fie dat la o parte.

De asemenea, Adrian Daminescu mai adaugă faptul că totul s-a întâmplat extrem de repede, a primit o hârtie oficială de la Primările, cu ordinul de schimbare al directerilor.

„Cineva nu m-a mai dorit, cel mai probabil în funcția pe care am deținut-o timp de aproape un an. Nu cunosc cine a decis înlocuirea mea. Nu am cerut, dar nici nu mi s-au oferit explicații. Așa că nu știu a vă oferi, la rândul meu, explicații. Ce mi s-a reproșat, ce am făcut, bine sau rău, pe durata mandatului meu, nimic din toate astea nu mi s-au adus la cunoștință.

Totul s-a consumat repede. A sosit o hârtie oficială de la Primărie cu ordinul de schimbare al directorilor și s-a trecut la punerea ei în practică. Asta a fost tot!', a dezvăluit Adrian Daminescu, pentru Playtech-Impact.

În continuare, Adrian Daminescu a mai spus că nu înțelege de ce există ideea de director general interimar, dacă în situația respectivă nu poți lua decizii importante pentru Circul de Stat.

Tu, ca director general interimar, nu poți lua o serie de decizii importante, cum sunt cele legate de angajare sau de demitere. Nu-ți permite legea. Nu ai aceeași marjă de manevră ca cea a unui director plin, ca să mă exprim așa. Ca atare, ar fi mai bine, după mine, ca Circul să aibă un director general plenar, să se organizeze o dată un concurs pentru funcția aceea. Cu un mandat clar în timp, ca să știe fiecare ce are de făcut! Personal, nu înțeleg de ce politicul continuă să se amestece în artă!', a adăugat artistul pentru aceeași sursă citată.

„Instituția Circului face lucruri frumoase”

În încheiere, solistul a spus că Instituția Circului face lucruri frumoase, în ciudata faptului că trecem prin această perioadă dificilă.

Instituția Circului face lucruri frumoase, chiar și în condițiile astea, cu pandemia, cu prezența redusă a publicului la spectacole, chiar și când ne confruntăm cu diverse lipsuri, când cauți decoruri sau idei de spectacole cât mai bune!', a conchis Adrian Daminescu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter