Xonia, primele declarații după ce Andreea Tonciu a spus că i-a făcut masaj erotic lui Tj Miles, la Survivor: "Am dormit lângă și..."

Publicat pe

După ce a fost eliminată de la Survivor România, Andreea Tonciu a făcut declarații neașteptate despre mai mulți concurenți din echipa Faimoșilor. Printre persoanele despre care a vorbit a fost și Xonia, prima concurentă eliminată din competiție, despre care a spus că ar fi avut o relație cu TJ Miles. Iată cum i-a răspuns cântăreața acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre foștii colegi de echipă. Printre altele, fosta concurentă a spus că Xonia ar fi avut o legătură ascunsă cu TJ Miles. Această declarație a deranjat-o destul de tare pe cântăreață și a decis să îi dea replică brunetei.

Xonia, primele declarații după ce Andreea Tonciu a spus că i-a făcut masaj erotic lui Tj Miles, la Survivor: "Am dormit lângă și..."Xonia, primele declarații după ce Andreea Tonciu a spus că i-a făcut masaj erotic lui Tj Miles, la Survivor: "Am dormit lângă și..."

Astăzi, Xonia a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre scandalul cu Andreea Tonciu, dar și despre relația ei cu Faimosul. Iată de la ce ar fi pornit, de fapt, totul.

Citește și: De ce a avut Xonia fața umflată la Survivor. A suferit o alergie puternică:'Corpul meu s-a adaptat greu'

Citește și: Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, declarații dureroase despre relația dintre el și tatăl lui:„Mi-am tatuat tot corpul lui doar ca să vorbească cu mine…’

Citește și: Cum se simte Elena Merișoreanu după ce a avut COVID-19:„Am ieșit de la spital cu…’

Citește și: Dieta prin care Anamaria Prodan a slăbit 12 kilograme.A mâncat zilnic două alimente

Xonia, primele declarații după ce Andreea Tonciu a spus că i-a făcut masaj lui TJ Miles

Andreea Tonciu a făcut o serie de declarații neașteptate despre Xonia și TJ Miles. Mai exact, bruneta a sugerat că Faimoasa îi facea masaj erotic concurentului și că aceștia erau mult prea apropiați.

Însă, vedeta nu și-a condamnat colega de echipă, întructâ susținea că oricum era singură și putea să aibă fără probleme o relație.

Ba chiar mai mult, mai în glumă, mai în serios, a mai adăugat faptul că Xonia ar fi venit gravidă de la Survivor România, dacă ar mai fi rămas în junglă.

„Pe Xonia nu o condamn cu TJ Miles, nu are iubit, nu are pe nimeni. De la filmările promo-ului am zis, bă, eu sunt nașa voastră, ei nașa, nașa, dacă voi vă combinați, eu vă cunun. . (…) În fiecare seară mă simțeam ca la masaj erotic. Xonia se urca călare pe TJ și îl masa. Dar nu pot să spun cum îl masa! Începea așa tare și termina mai pe jos! (…) Laura Giurcanu e de condamnat! (…) Dacă rămânea Xonia, sută la sută se întâmpla ceva între ei. Dacă rămânea Xonia, se întorcea cu burta la gură. Ceea ce e foarte frumos! „, a spus Andreea despre colega ei.

Invitată astăzi în platoul emisiunii „La măruță”, Xonia a spus adevărul despre ceea s-a întâmplat în Republica Dominicană. După cele declarate de Andreea Tonciu, vedeta a decis să clarifice întreagă situație.

Cântăreața a spus că totul a început din momentul în care a decis să doarmă lângă TJ Miles. Ulterior, concurentul i-a cerut să facă masaj, întrucât nu se simțea prea bine. Se pare că a fost vorba de un masaj normal, ci nu de unul erotic, așa cum susținea Tonciu.

Ba chiar mai mult, și Andreea, dar și Roxana Ciuhulescu i-au cerut după să le maseze. În încheiere, cânătreața a mai adăugat faptul că și-ar fi asumat relația, dacă, într-adevăr, ar fi existat ceva întrea ea și Faimos.

Mi-a plăcut că l-a numit masaj erotic; a omis să spună că după ce l-am „călărit' pe TJ, mi-a cerut și Andreea, dar apoi a vrut și Roxana, nu a apucat. (…) Nu a fost mai mult între mine și TJ, dacă era, ziceam, sunt asumată, poate a pornit de la faptul că am dormit lângă TJ și mai nou Otilia doarme în brațele lui TJ.', a spus Xonia.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter