Cum se simte Elena Merișoreanu după ce a avut COVID-19: „Am ieșit de la spital cu...”

Publicat pe

Elena Merișoreanu a povestit cum se simte după ce a avut COVID-19. Deși, din fericire, starea ei de sănătate este acum una bună, artista crede că e o boală care aduce după sine unele urmări. De aceea, pentru a ține totul sub control, ea a făcut unele schimbări majore în viața ei. Totodată, îndrăgita cântăreață a declarat că intenționează să treacă printr-o intervenție și la celălalt picior. Iată mărturisirile vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu a mărturisit cum se simte după ce a avut COVID-19. Marea artistă și-a liniștit fanii, povestind că a ieșit foarte bine din spital, motiv pentru care le mulțumește medicilor. Anul acesta, ea s-a confruntat și cu alte probleme de sănătate. În luna mai, cântăreața s-a operat și de fiere. Ea a avut probleme și cu picioarele, iar după ce s-a operat la unul, intenționează să se ocupe și de celălalt în acest sens.

Cum se simte Elena Merișoreanu după ce a avut COVID-19: „Am ieșit de la spital cu...'Cum se simte Elena Merișoreanu după ce a avut COVID-19: „Am ieșit de la spital cu...'

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră. Ajunsă la frumoasa vârstă de 72 de ani, artista se poate considera un om împlinit. Are o familie minunată, de care e foarte atașată, și o carieră de succes. Cu toate astea, din păcate, nici ea nu a fost ocolită de necazuri. Anul 2021 a fost unul dificil pentru ea în ceea ce privește sănătatea, din cauză că s-a confruntat cu mai multe probleme.

Citește și: Elena Merișoreanu, prima apariție după ce s-a vindecat de COVID-19:”Azi nu mai eram aici dacă…”

Citește și: Elena Merișoreanu a fost externată după ce a avut COVID-19.Cum se simte artista acum

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu după ce s-a spus că s-a certat cu Gabi Bădălău la munte:„Mi-am făcut bagajele și m-am întors acasă'

Citește și: Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea despre moștenirea lăsată de Ionela Prodan și despre relația cu fiul său:„Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate'

Cum se simte Elena Merișoreanu după ce a avut COVID-19

În luna mai a acestui an, Elena Merișoreanu a trecut printr-o intervenție delicată, la fiere. Atunci, ei i-au fost scoase nu mai puțin de 60 de pietre! Artista a avut probleme și cu picioarele și s-a operat la unul dintre ele. Mai apoi, pe la finalul lunii septembrie, cântăreața a fost diagnosticată pozitiv cu Covid-19. A reușit să învingă boala și acum este bine, însă recunoaște că obosește mai repede.

Elena Merișoreanu a povestit că dacă nu s-ar fi dus la timp la spital, astăzi nu ar mai fi fost printre noi. Le-a mulțumit public medicilor de la „Matei Balș', spunând că au îngrijit-o extraordinar. A ieșit cu bine din spital, dar, treptat a observat că obosește ceva mai repede. După experiența neplăcută cu virusul, marea artistă a decis să se ocupe mai mult de ea. A devenit mai selectivă și a refuzat să participe la diverse emisiuni sau să călătorească.

„Eu am ieșit foarte bine din spital, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor de la Matei Balș, care m-au îngrijit extraordinar, nu numai pe mine, ci pe toată lumea. Îi prețuiesc pe medici pentru că fac eforturi ieșite din comun ca să salveze vieți. Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram… Am făcut pneumonie cu 8% puțin, dacă mai stăteam…și am ieșit de la spital cu 0%, saturația 99…

Acum, ce-i drept, cam obosesc, dar trebuie să fim atenți că asta e o boală după care nu cred eu că nu rămânem cu ceva. Pentru cei tineri e mai ușor, dar eu la vârsta mea trebuie să am foarte mare grijă, sunt foarte selectivă și la televiziuni, la spectacole nu mai vorbesc. Am avut Revelioane, am refuzat, a trebuit să plec în Australia, am contramandat tot, trebuia să merg, că am un fin acolo care face 3 ani și tot îmi trimit bilete să mă duc să îi tai moțul, dar nu m-am dus de frică, până acum au fost și ei într-o carantină totală, dar acum le-a dat drumul.', a povestit Elena Merișoreanu pentru Click!

Artista vrea să se opereze și la celălalt picior

Marea artistă a povestit că s-a operat la picior și că intenționează să se opereze și la celălalt. Speră să se opereze chiar înainte de Sărbători, pentru că, spune ea, oricum nu va pleca nicăieri.

„M-am operat și mă mai operez, să văd! Stau așa, că nu prea mă mai lasă ai mei să mă operez înainte de Sărbători, dar aș vrea să mă operez și la celălalt picior, pentru că cel la care m-am operat nici nu simt că îl am. S-ar putea să mă operez și până de sărbători că oricum nu mă mai duc nicăieri', a mai povestit ea.

Cum arată Sărbătorile în familia Elenei Merișoreanu

La fel ca restul lumii, și Elena Merișoreanu așteaptă cu nerăbdare Sărbătorile de iarnă. Se consideră cea mai norocoasă și cea mai bogată sufletește, pentru că are alături familia. A povestit că anul acesta va fi puțin diferit, pentru că după ce a avut COVID-19, trebuie să fie mai atentă la alimentație.

„O, Doamne! Atât sunt de frumoase și cred că sunt cea mai bogată, că sunt cu familia! Am 4 nepoți, când îi văd pe toți, mulțumesc! Fetele, ginerele, soțul meu, noi doi suntem plini de umor și ne place să facem glume și soțul meu de câte ori mă vede că plec, iau costumul și mă vait, când mă vede pe la poartă zice: Mai uită-te și în buletin să vezi câți ani ai și pe urmă mai pleacă!' (râde).

După boala asta și cu Coronavirusul trebuie să mănânci mai consistent și mai bine. M-am operat și de fiere. Anul ăsta a fost mai greu. Domnul profesor … de la … îmi spune cum de mai pășesc cu piciorul, mi s-a terminat cartilagiul, s-a ros, se freca os pe os. «Cum mai poți să mergi?», 25 de infiltrații cu celule stem am făcut, nimic, nu au avut efect, apă de ploaie', a mai mărturisit ea.

Cum se menține Elena Merișoreanu

Întrebată cum se menține în formă, Elena Merișoreanu a spus că nu are niciun secret. A povestit, însă, că folosește o cremă încă de când avea 16 ani și că cele românești dau cele mai mari rezultate.

„Nu am niciun secret. Îmi dau cu … de la 16 ani, am învățat de la … . Dacă mă dau cu alte creme, mă umflu și mă umplu de bube. Primesc creme scumpe, dar ale noastre, cele românești, îmi fac bine', a continuat cântăreața pentru sursa menționată.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter