De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor: "El are o supărare..."

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu și-au aruncat cuvinte dure în emisiune, chiar dacă nu au petrecut chiar atât de mult timp împreună. Întrei cei doi ar fi existat deja o tensiune, din cauza unor tensiuni mai vechi, iar în competiție totul a ieșit la iveală. Fosta concurentă a spus acum de la ce pornit, de fapt, scandalul între ea și colegul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cât timp a fost concurentă în sezonul acesta, Roxana Ciuhulescu a avut parte de mai multe discuții aprinse cu faimosul Cătălin Zmărăndescu. Între cei doi colegi ar fi existat o tensiune înainte de concurs, însă abia în emisiune au ieșit la iveală mai multe.

De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor: "El are o supărare..."De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor: "El are o supărare..."

După ce a fost eliminată, fosta concurentă din echipa Faimoșilor a decis să vorbescă deschis despre scandalul pe care l-a avut cu Cătălin Zmărăndescu. Iată ce spune despre colegul ei.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, totul despre Survivor! Ce s-a întâmplat înainte să plece:„Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap'/ EXCLUSIV

Citește și: Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu:'Nu suntem o familie'

Citește și: Maria Constantin, adevărul despre conflictul cu Gabriela Cristea:„Mai erau câteva lucruri de-ale ei, în casă’

Citește și: Mădălina și Cristian Daminuță, părinți a doua oară!Acum 6 luni anunțau că divorțează

De la ce a pornit scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu la Survivor

Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu și-au aruncat cuvinte dure la Survivor România. Cei doi au fost protagoniștii unor discuții extrem de aprinse, însă totul ar fi început în urmă cu mai mult timp, înainte ca aceștia să participe la concurs.

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, fosta concurentă a vorbit deschis despre scandalul cu colegul ei de echipă.

Mai exact, aceasta a spus că nu i s-a părut deloc drept ce a făcut Cătălin și, astfel, nu a putut să tacă.

Vedeta spune că bărbatul vorbea de rău mai mulți colegi, iar acest lucru a deranjat-o destul de tare. Ba chiar mai mult, a adăugat faptul că nu știe motivul exact pentru care fostul sportiv este supărat pe ea.

Da, pârâcea grupului (n.r. așa a numit-o CRBL pe Roxana Ciuhulescu). Aici are dreptate. Mi s-a părut nedrept (n.r. atitudinea avută de Cătălin Zmărăndescu vizavi de colegii lui) și chiar nu am putut să tac. Zmărăndescu îl vorbea de rău pe TJ Miles, pe Rengle, le aducea jigniri și asta nu se întâmpla cu ei de față.

Cu Cătălin mă știu de la competiții, are el o supărare, nu știu care este, că nu mi-a spus verde în față, însă, probabil, că l-am incomodat în anumite circumstanțe. Aceste atacuri au fost și la adresa lui Emil, și la sexualitatea lui, apoi la adresa lui TJ și nimeni nu a vorbit despre ele. M-a deranjat că toată lumea se purta ca și cum nimic nu se întâmpla., a spus Roxana Ciuhulescu.

De asemenea, a mai ținut să precizeze faptul că a rămas dezamăgită și de atitudinea adoptată de CRBL. Susține că este un alt om, față de cel pe care îl credea ea.

CRBL a simțit nevoia să îi ia apărarea și a îndreptat armele către mine. A simțit să Zmărăndescu nu poate să iasă cu fruntea sus. Mi se pare că CRBL e cu totul alt om, față de cel pe care eu îl credeam. El o să fie avocat mai departe în emisiune, o să fie cel mai guraliv dintre toți, pentru că ăsta este stilul. Eu am răbufnit, pentru că nu suport bârfa, nu suport mizeria, nu suport nedreptățile. Dacă ai tărie de caracter îi spun în față omului. , a mai spus vedeta.

„Sunt un om corect”

Totodată, Roxana Ciuhulescu a ținut să le spună oamenilor că nu este un om rău, ci doar o persoană care vrea ca totul să fie corect.

Să nu fiți supărați pe mine. Nu sunt un om rău, sunt un om corect, cu coloană vertebrală și nu îmi este rușine când mă uit în oglindă.', le-a transmis Roxana Ciuhulescu celor care i-au urmărit parcursul la Survivor România.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter