Roxana Ciuhulescu, totul despre Survivor! Ce s-a întâmplat înainte să plece: „Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu, care a fost eliminată din motive medicale din concurs, s-a gândit îndelung înainte de a accepta provocarea Survivor și a spus „da' abia după ce s-a asigurat că acasă totul va fi în ordine în lipsa ei. Vedeta ne-a povestit ce s-a întâmplat acasă înainte de a pleca în jungla din Dominicană, cum au reacționat soțul și copiii.

CITEȘTE VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bună, Roxana! Știu că te-ai gândit destul de mult până să accepți provocarea „Survivor, așadar aș vrea să te întreb de ce ai stat pe gânduri atât de mult…

Provocarea „Survivor m-a luat nițel pe nepregătite și am rumegat-o bine, în toate laturile ei. Când am venit acasă și i-am spus soțului meu, parcă i-a căzut cerul în cap. Eu eram confuză, nu știam cum să gestionez decizia. Dacă multă vreme am luat deciziile singură, ei bine, de patru ani, împart totul cu sufletul meu pereche. Împreună suntem un tot
și mi se părea normal să ne consultăm. Opt zile și opt nopți am fost roasă de gânduri, nu știam ce decizie să iau, însă
instinctul îmi spunea să merg. Uneori, cred, e bine să gândim cu inima. Și aia a fost, am acceptat provocarea.

Roxana Ciuhulescu, totul despre Survivor! Ce s-a întâmplat înainte să plece: „Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap'/ EXCLUSIVRoxana Ciuhulescu, totul despre Survivor! Ce s-a întâmplat înainte să plece: „Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap'/ EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu: „Am pus ordine în programul soțului meu'

Bănuiesc că a fost foarte greu să îți lași familia singură, acasă… Soțul și cei doi copii. Așadar, cum ai organizat treburile, înainte de plecarea ta? Cine l-a ajutat pe soțul tău, cum ai împărțit sarcinile/treburile? Ce directive le-ai dat?

Dacă n-aș fi avut confortul mental că soțul meu s-ar fi descurcat în lipsa mea, dacă n-ar fi avut ajutoare, cu siguranță aș fi zis „pas „Survivor. Dar pentru că este înconjurat de două bunicuțe pregătite să îngrijească și să-i drăgălească pe copiii noștri, din acest punct de vedere am stat liniștită. Ne-am organizat foarte bine, adică am pus ordine în programul soțului meu. (râde)

Citește și: Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu:”Nu suntem o familie”

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:”Avea probleme la…”

Citește și: Ce boală are, de fapt, Lucian Viziru, după ce medicii l-au suspectat de infarct:„Este o afecțiune…'

Citește și: Connect-R și Misha, împreună la ziua fiicei lor.Cum au sărbătorit-o pe Maya

Roxana Ciuhulescu: „Soțul a stat îngândurat și mohorât două zile'

Ce ți-au spus ei, înainte de plecare? Cum te-au susținut? Spune-ne drept, s-a lăsat cu plânsete?

Cea mare, Ana, când a aflat despre propunerea „Survivor, nici nu m-a lăsat să termin ce aveam de zis că a și
sărit în sus de bucurie, ea a fost cea mai entuziastă. De cealaltă parte, cel mic nu prea a înțeles el mare lucru la cei 3
anișori ai săi. Însă cel mare, soțul (râde), a stat îngândurat și mohorât două zile, însă apoi a acceptat decizia și m-a
încurajat. Știam că e speriat, îi era teamă, însă mă cunoaște cel mai bine și știe că îmi doresc mult să merg. Pentru mine, „Survivor este cea mai mare provocare din ultimii ani.

Roxana, tu ești o fire sportivă de când te știm, care crezi că ar fi fost cele mai mari provocări din concurs? Și de ce ți-a fost cel mai teamă?

Fac sport de când mă știu, aveam 4 ani când am făcut cunoștință cu gimnastica ritmică. Ulterior, au venit și alte sporturi. Sincer? Cel mai tare m-am temut de dorul familiei. De felul meu, sunt un om echilibrat, deja matur, cu experiență de viață. Însă am sperat ca foamea să nu scoată vreo bestie din mine. (râde) Sportul de performanță m-a învățat și m-a călit în aproape orice situație.

Ai luat un obiect, de acasă, pe post de talisman? Să-ți poarte noroc și să-ți amintească de cei dragi?

Talismanul l-am purtat în suflet și în minte. Cum oricum n-am avut voie să iau cu mine obiecte, iubirea m-a ținut aproape de ei prin gând, iar tatuajul de pe mână, în formă de inimă.

Roxana Ciuhulescu: „Dacă mă îngraș ușor, și slăbesc repede'


Pentru că ai o siluetă de invidiat, te rog să ne spui, detaliat, regimul tău de viață. Ce mănânci, ce eviți și care
sunt plăcerile tale vinovate? Concret, ne poți spune meniul tău dintr-o zi?
Și sport cât de des faci și ce anume?

Pentru că fac sport din fragedă tinerețe, organismul meu așa a fost construit. De când mă știu, am avut siluetă, cu
excepția perioadelor când am fost însărcinată. Însă recunosc că și metabolismul mă ajută – dacă mă îngraș ușor, și slăbesc repede. Oricum, am avut o greutate aproape constantă, acum am greutatea de la vârsta de 18 ani. Nu sunt gurmandă, mănânc ca să trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc. Niciodată nu exagerez cu mâncarea, mănânc puțin și des. Probabil că ăsta ar fi secretul meu. Și, desigur, sportul pe care îl fac constant.

CITIȚI MAI MULTE INTERVIURI CU ALȚI CONCURENȚII DE LA SURVIVOR ROMÂNIA ÎN REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE CARE A APĂRUT AZI ȘI PE CARE O GĂSIȚI LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă