Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu: "Nu suntem o familie"

Publicat pe

Survivor România 2022 a început duminică, 16 ianuarie. Telespectatorii i-au urmărit pe noii concurenți ai emisiunii, urmărind cu suflet la gură luptele între Războinici și Faimoși. În a doua ediție a reality show-ului au apărut primele conflicte între Faimoși. Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu și-au aruncat cuvinte dure. Ce s-a întâmplat între cei doi?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primul scandal la Survivor 2022. Concurenții Survivor România 2022 au câteva zile de când au ajuns pe Insula Dominicană, dar se pare că stresul a intervenit deja între ei. În echipa Faimoșilor au început certurile, iar după o zi petrecută la comunm, scandalul a izbucnit în echipa roșie. Ce s-a întâmplat și de la ce a pornit cearta?

Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu: "Nu suntem o familie"Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu: "Nu suntem o familie"

Roxana Ciuhulescu s-a plâns că nu a putut dormi noaptea din cauza colegilor săi care sforăiau. Dimineață, între Faimoși au intervenit câteva discuții acide, pe baza acestei situații. Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu și-au aruncat vorbe dure, iar CRBL a intervenit.

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022:”Sper să nu ne prindă vreun…”

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022.Andreea Tonciu și CRBL se află printre concurenți

Citește și: Cum a reușit Ruby să câștige bani în pandemie, deși n-a avut concerte:„E o sumă frumușică!'

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Connect-R.Este implicată în afacerile artistului

Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu

În a doua ediție a emisiunii Survivor România 2022 au avut loc câteva conflicte între Faimoși. Dis de dimineață, Roxana Ciuhulescu a avut câteva remarci la adresa unor colegi, fiind deranjată de faptul că nu s-a putut odihni noaptea trecută. CRBL și Cătălin Zmărăndescu au avut câteva replici dure la adresa blondinei, după ce fosta sportivă a vorbit cu TJ Miles despre Zmărăndescu. La rândul lui, luptătorul profesionist i-a adresat Roxanei cuvinte dure care au iritat-o pe aceasta.

'Ești îmbârligătoare, este foarte urât din partea ta. Asta e Roxana și așa a fost toată viața ei. Aș mai spune eu niște lucruri din trecut, dar te las în pace. Nu are rost. Prefer să dau din gură ca să nu dau din mâini', a spus Cătălin Zmărăndescu la 'Survivor România 2022'.

Roxana Ciuhulescu: 'L-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe'

Concurenta din echipa Faimoșilor susține că acest conflict pe care îl are cu Zmărăndescu ar fi, de fapt, o chestiune mai veche între ei. Roxana Ciuhulescu a subliniat faptul că ei nu sunt o familie, ci doar au venit să se lupte într-un concurs. 'Nu sunt eu îmbârligătoare, Cătăline, tu ești. E foarte urâtă afirmația ta. Nu am venit aici să mă cert cu nimeni, dar mă deranjează când îl toacă pe unu pe la spate. Asta mi se pare o bârfă, mi se pare degradant, mai ales pentru un bărbat.

Nu mi se pare deloc ok, este o chestie pe care eu o urăsc.Este vorba despre faptul că nu suntem o familie și nu avem cum să fim una. Alții au ales să tacă, eu am ales să nu tac. El are un cui împotriva mea, l-am incomodat și probabil că o să-l incomodez mai departe. E vorba de respect, de bun simț, dacă nu avem aceste lucruri înseamnă că nu suntem oameni', a fost răspunsul Roxanei Ciuhulescu.

CRBL a intervenit în scandalul dintre Roxana Ciuhulescu și Cătălin Zmărăndescu

După ce și-au aruncat cuvinte dure, CRBL a intervenit în conflictul dintre Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu, fiind de partea luptătorului. Artistul susține că fosta prezentatoare tv nu ar fi trebuit să vorbească despre discuția pe care Cătălin a avut-o cu TJ Miles.

Acesta consideră că cei doi au avut o discuție mai aprinsă, dar nu s-a ajuns la un conflict puternic. CRBL a numit-o pe Roxana „pârâcea” echipei. . 'Tu ești pârâcea grupului. Cred că era mai bine să ții pentru tine deocamdată, pentru că nu cred că i-a făcut rău (n.r. lui TJ Miles) și sunt pe zero', a spus CRBL.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă