Connect-R și Misha, împreună la ziua fiicei lor. Cum au sărbătorit-o pe Maya

Publicat pe

Connect-R și Misha au fost împreună la ziua fiicei lor! Maya a împlinit opt ani și a primit drept cadou o petrecere cu baloane, tort și multe cadouri. Misha a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la petrecerea pe care i-au organizat-o fetiței, imagini din care nu lipsește nici Connect-R.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Connect-R și Misha au o relație foarte bună, chiar dacă au divorțat și se străduiesc să fie părinți buni pentru Maya, așa încât fetița să crească frumos, cu dragostea amândurora. De ziua ei, Maya i-a avut alături pe prietenii ei, au mâncat tort și s-au jucat la locul de joacă unde a fost organizată petrecerea.

Connect-R și Misha, împreună la ziua fiicei lor. Cum au sărbătorit-o pe MayaConnect-R și Misha, împreună la ziua fiicei lor. Cum au sărbătorit-o pe Maya

Mama ei, Misha, i-a și transmis un mesaj special cu ocazia zilei ei de naștere. „La mulți ani, Mayu meu! Copilul meu bun! Te iubim mult de tot!!! Să ai o viața plină de fericire', a notat vedeta pe Instagram.

Părinții micuței au chemat o mulțime de copii, mai mulți prieteni, dar și 'personajele preferate' din desene animate, care i-au făcut ziua mai frumoasă și au organizat o mulțime de activități împreună.

Imediat după ce a postat galeria foto de la petrecerea fiicei Maya, o mulțime de urări a primit fetița, fanii Mishei și ai lui Connect-R i-au urat „La mulți ani' micuței în vârstă de 8 ani.

Maya a fost tot timpul în centrul atenției și a purtat o ținută cu personajul preferat dintr-un desen animat celebru, iar micuța a fost pictată pe față ca o adevărată prințesă.

Citește și: Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor:'Ești certăreață profesionistă și…'

Citește și: Ana Maria Păcuraru, de la Realitatea TV, este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin ‘

Connect-R și Misha locuiesc împreună și au sărbătorit-o pe Maya, de ziua ei

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, „Fain&Simplu', Connect-R a spus ce nu a funcționat în căsnicia lui și ce a înțeles el în urma despărțirii de femeia care l-a făcut tată.

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt.

Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă', a spus Connect-R.

„Crezi că poate există dragostea romantică, autentică cum e dragostea dintre tată-fiică între un bărbat și o femeie? Mai visezi la ea?', a fost întrebarea lui Mihai Morar. Până acum, nici Misha, dar nici Connect-R nu și-au refăcut viața după divorț.

Artistul a răspuns: „Nu visez. Nici nu mă gândesc. Îmi e foarte bine așa, extraordinar de bine așa. Poate există…'.

Au trecut aproape 5 ani de la divorț, însă Connect-R și Misha continuă să locuiască în aceeași casă, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Cei doi nu au făcut această alegere din confort sau pentru copil, ci pentru că așa au simțit.

„Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei', a mărturisit artistul. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter