Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor: "Ești certăreață profesionistă și..."

Publicat pe

Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor? Laura Giurcanu de la Survivor a luat foc când Andreea Tonciu a atacat-o din cauza prieteniei sale cu unii dintre bărbații din competiție. Bruneta i-a reproșat Laurei că nu este în regulă să petreacă atât timp cu TJ, din moment ce are iubit, situație care a scos-o din sărite pe aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prima săptămână din Survivor România 2022 s-a finalizat cu scandal și conflicte între membrii echipei Faimoșilor. După ce s-a certat cu CRBL, luându-i apărarea Roxanei Ciuhulescu, Andreea Tonciu nu a abținut și a criticat-o pe Laura Giurcanu. Topmodelul a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată, iar bruneta a pus-o la zid.

Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor: "Ești certăreață profesionistă și..."Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor: "Ești certăreață profesionistă și..."

Andreea Tonciu a acuzat-o astfel pe Laura că deși se află într-o relație și are iubit acasă, își permite să stea atât de mult în compania unui coleg de sex masculin.

Dacă vedea bărbatul meu imagini așa cu mine….Păi venea direct aici în Republica Dominicană, mă lua pe sus', a declarat Andreea Tonciu în ediția de duminică, 23 ianuarie. Vi se pare normal să ai acasă iubit și să stai 3, 4 ore cu alt bărbat așa în apă?! Mie mi se pare aberant să ai iubit și să stai în apă cu un băiat', a continuat Andreea.

Laura Giurcanu a luat foc și a pus-o la punct pe Andreea Tonciu, asigurând-o că este treaba ei ce face și cum alege să trăiască.

Cum a reacționat Laura Giurcanu după ce Andreea Tonciu a atacat-o, la Survivor

E treaba mea ce fac. Nu știi nimic despre iubirea mea. Pot să stau cu oricine de aici și să nu fie nicio problemă, să nu fie nimic mai mult.

Așa sunt eu. Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu TJ și cu CRBL și cu cine vreau eu. Nu ar trebui să fie problema nimănui', i-a răspuns Laura.

Mai mult decât atât, modelul i-a adus, la rândul său, acuzații Andreei: Tu ești o certăreață profesionistă și eu nu vreau să continuăm, doar din punctul ăsta de vedere'

Fata mea, nu intra în gura mea!' a amenințat-o și Tonciu.

Primul care a încercat să îi explice Andreei că acest lucru nu ar fi treaba ei a fost Emil Rengle, însă în scurt timp Tonciu a început să țipe și la el. La scurt timp a venit și Laura Giurcanu, care nu i-a permis Andreei Tonciu să îi judece deciziile.

Citește și: Ce diagnostic a primit Andreea Tonciu din partea medicilor, înainte de Survivor:„S-a temut să nu fi…’

Citește și: Cine este Andreea Tonciu de la Survivor România 2022.E rudă cu Anamaria Prodan

Citește și: Ce comentariu a lăsat Anamaria Prodan la o poză cu Reghe și fiul lui, Luca:„Bravo. Să-l…

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie

Idilă între Laura Giurcanu și TJ Miles, la Survivor?

Și Otilia Bilionera a observat că între Giurcanu și TJ Miles s-ar întâmpla ceva. „Au dispărut în pădure. Apoi, au stat cam mult în apă', a spus Otilia la testimoniale,

Laura Giurcanu a explicat ulterior că acest tip de certuri și acuzații nu fac decât să dezbine grupul, ea simțind la scurt timp după discuție că nu mai vrea să mai aibă nimic de-a face cu Andreea, deși sunt colege de echipă.

Laura Giurcanu știa probabil de stilul Andreei Tonciu de la sora ei, Bianca, după ce acestea au participat împreună la „Bravo, ai stil'. Între ele două nu au existat certuri de amploare, însă.

Andreea Tonciu s-a certat și cu CRBL, la Survivor

Andreea Tonciu s-a certat și cu CRBL, deoarece a considerat că trebuie să-i ia apărarea Roxanei Ciuhulescu, pe care o consideră deja prietenă.

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere. Cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei… ia-te de bărbați, dacă ești șmecher. Nu mai țipa la mine! De-aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă’, a declarat Andreea Tonciu.

CRBL a reacționat și el. Artistul i-a spus Andreei să nu se implice în discuțiile altora. „De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana? Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine, să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare, dar nu am avut altă opțiune’, a spus CRBL.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter