Mădălina și Cristian Daminuță, părinți a doua oară! Acum 6 luni anunțau că divorțează

Publicat pe

Cristian Daminuță va fi tată pentru a doua oară! Soția lui, Mădălina, este însărcinată și a postat pe Instagram câteva fotografii în care își arată burtica de gravidă, spre bucuria fanilor cuplului care au sperat tot timpul că rămân împreună. În august 2021, Mădălina și Cristian Daminuță anunțau că divorțează, dar, evident, au decis să mai dea o șansă familiei lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Daminuță a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare prin care anunță că este însărcinată pentrua doua oară, iar fotbalistul a distribuit și el, la rândul său, marea veste. Cristian și Mădălina s-au căsătorit civil în 2019, iar în 2021 trebuiau să facă și cununia religioasă, dar au anunțat că se despart.

Mădălina și Cristian Daminuță, părinți a doua oară! Acum 6 luni anunțau că divorțeazăMădălina și Cristian Daminuță, părinți a doua oară! Acum 6 luni anunțau că divorțează

Viața nu este completă atunci când nu ești binecuvântat a doua oară🤰🏻👼🏽 #loading', a scris bruneta la descrierea postării de pe Instagram.

Fotbalistul și Mădălina au împreună un băiețel, pe Dominic. Se pare că fiul lor a fost cel care i-a ajutat să se împace și să realizeze că încă se iubesc, iar divorțul ar fi o decizie pripită și regretabilă.

Mădălina și Cristian Daminuță, părinți a doua oară

Într-un cuplu bine sudat ca al nostru mai intervin și certuri, dar important e că știm să luăm cele mai bune decizii și să ajungem la un numitor comun pentru că este Dominic la mijloc și vrem să crească liniștit și să fie fericit.',  declarat Cristian Daminuță la Antena Stars.

Bineînțeles că există și sentimente între noi, imediat împlinim trei ani de relație. Nu mai suntem ca la început să ne certăm de lucruri penibile.

Din prima zi în care ne-am împăcat am încercat să povestim și să vedem lucrurile pozitive și negative din viața noastră. Au fost mai multe lucruri pozitive, iar cele negative se pot repara', a mai spus fotbalistul.

Citește și: Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la 4 ani de la divorț:„Relația dintre noi este…’ / EXCLUSIV

Citește și: Paula Chirilă a pierdut o sarcină, înainte de a o avea pe Carla Sofia:„Medicii ne-au spus…’/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Bobonete, despre debutul în carieră și rolul din Las Fierbinți:„Zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie’ / EXCLUSIV

Mădălina și Cristian Daminuță au fost la un pas de divorț

În august 2021, Cristian Daminuță și Mădălina se despărțiseră, asta după ce, în 2019, și-au spus „da’ din tot sufletul în fața ofițerului de stare civilă. Ba mai mult, cei se pregăteau în vara trecută să ajungă și în fața altarului, dar totul a fost pus pe pauză.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către fotbalist. „Eu și fosta soție nu mai suntem împreună de două luni’, a afirmat Daminuță în august 2021.

Ulterior, Cristian Daminuță a scris pe contul de Instagram că o căsnicie compromisă nu poate să fie salvată de un copil.

Cristian Daminuță i-a sfătuit pe cei care rămân împreună doar de dragul copilului să nu se mai ascudă în spatele acestui pretext pentru că copilul va primi un exemplu de cum să fie nefericit în viață.

„Un copil nu va salva niciodată o căsnicie compromisă, o relație toxică sau legătură șubredă dintre doi parteneri. Un copil trebuie să fie o completare a bucuriei celor doi, o oază de liniște și de viață și nu o portiță de scăpare temporară din cleștele Egoului, ce strânge și sugrumă dureros de tare fericirea, „îndrăgostiților'.

Nu vă mai ascundeți în spatele copiilor, găsind mereu motive de a rămâne și a îndura. Nu faceți decât să le oferiți cel mai bun exemplu- de cum să fii nefericit.

Dați la o parte perdelele neputinței și lăsați-vă purtați de puterea interioară. Niciodată nu vei afla cât de puternic ești, decât atunci când ești nevoit să fii puternic. Curaj și înțelepciune!', a scris Cristian Daminuță, pe Instagram.

A revenit la sentimente mai bune, între timp, și acum se pregătește să devină tată pentru a doua oară.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter