Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la 4 ani de la divorț: „Relația dintre noi este...” / EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu patru ani, Paula Chirilă și Marius Aciu divorțau după 12 ani de mariaj. Din căsnicia lor a rezultat o fetiță superbă, pe nume Carla. Îndrăgita actriță ne-a povestit în revista VIVA! de decembrie în ce relații a rămas cu fostul ei soț. Totodată, ea ne-a dezvăluit și părerea ei despre măritiș și ne-a spus în ce sens s-a schimbat după despărțirea de tatăl fiicel sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum patru ani, când ai decis să ieși dintr-o căsnicie lungă și aparent frumoasă, te-ai lovit de critici din partea familiei, prietenilor sau fanilor?

Nu, în niciun caz nu s-a întâmplat așa ceva, pentru că oamenii de lângă mine au înțeles, nu au judecat și au respectat deciziile mele, și pentru asta le mulțumesc.

Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la 4 ani de la divorț: „Relația dintre noi este...' / EXCLUSIVCum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la 4 ani de la divorț: „Relația dintre noi este...' / EXCLUSIV

Citește și: Paula Chirilă a pierdut o sarcină, înainte de a o avea pe Carla Sofia:„Medicii ne-au spus…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a salvat Paula Chirilă fetița, după ce a fost la un pas de înec la botez:”I-am smuls-o preotului din braţe”

Citește și: Cum arată apartamentul de lux al Angelei Rusu.Artista l-a amenajat în stil clasic

Citește și: Călin Geambașu, declarație șocantă despre moartea Mălinei Olinescu:„Nu s-a sinucis!'

Cum se înțelege Paula Chirilă cu fostul soț, la 4 ani de la divorț

Acum în ce relație ești cu fostul soț? Pot fi prieteni doi fosți soți?

Relația dintre noi este una normală, așa cum trebuie să fie între doi oameni sănătoși la cap care nu au ce să mai împartă. Suntem și vom fi pentru totdeauna părinții Carlei, și asta este tot ceea ce e important pentru noi. În rest, fiecare își vede de viața lui. Avem o relație normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și care-și iubesc copilul.

Crezi că ciorba reîncălzită este la fel de gustoasă? Te întreb pentru că declarai undeva că încă îl mai iubești pe fostul tău soț. S-au mai întâmplat împăcări neașteptate, JLo și Ben Affleck, de exemplu. Se mai poate pune problema de așa ceva între tine și tatăl Carlei?

Nu, cred că s-a înțeles greșit… Nu am declarat că îl iubesc pe fostul soț, ci că țin la el așa cum țin la un om drag care a făcut și va face parte din viața mea, pentru că este tatăl copilului nostru, și căruia îi doresc tot binele din lume. Atât, a nu se înțelege mai mult.

Ce spune Paula Chirilă despre măritiș

Ești mult mai selectivă în privința bărbaților după divorț? În sensul că sufli și-n iaurt când întâlnești un bărbat sau ești gata să te măriți oricând dacă un tip este așa cum îți dorești tu?

Am devenit mai selectivă în sensul în care am învățat să nu mai idealizez, ci să-l văd pe omul din fata mea exact așa cum este, cu bune și cu rele. Iar măritișul nu este un scop în sine, nu trebuie să fie. Cel puțin pentru mine nu este. Been there, done that!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Facebook, Libertatea, PR

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter