Paula Chirilă a pierdut o sarcină, înainte de a o avea pe Carla Sofia: „Medicii ne-au spus...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Paula Chirila este genul de femeie pentru care orice obstacol apare, în viață, doar cu un singur scop: ca să fie depașit și nu oricum, ci cu lecția învățată. Că vorbim despre divorț, despre momente grele pe plan profesional, dezamăgiri privind oameni sau situații, Paula trece peste toate cu zâmbetul pe buze, întrucât are un țel suprem: fericirea fetiței sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Care sunt principalele sfaturi pe care le-ai primit de la părinții tăi în copilărie și pe care le-ai predat mai departe fetiței tale?


Nu prea îmi amintesc acum, au fost sfaturi de bun-simț pe care orice părinte le-a dat unui copil, astfel încât să discearnă între bine şi rău. Ce o sfătuiesc eu acum pe fetiţa mea este ca întotdeauna, dar întotdeauna, să aibă încredere în ea şi, atunci când nu ştie ceva, să vină să mă întrebe pe mine. Pentru că, dacă nu ştiu eu răspunsul, îl vom căuta amândouă.

Paula Chirilă a pierdut o sarcină, înainte de a o avea pe Carla Sofia: „Medicii ne-au spus...'/ EXCLUSIVPaula Chirilă a pierdut o sarcină, înainte de a o avea pe Carla Sofia: „Medicii ne-au spus...'/ EXCLUSIV

Paula Chirilă: „Mi-am jurat ca fetiţa mea să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu'

Tu nu ai avut o copilărie foarte fericită… Asta te-a determinat să faci tot ce-ți stă în putință așa încât Carlei să nu-i lipsească nimic?


Da! Mi-am jurat ca fetiţa mea să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu, ci doar prin lucrurile frumoase care mi s-au întâmplat.


De ce crezi tu că are nevoie un copil pentru a fi fericit?

De dragoste! Şi toate deciziile care se iau în privința lui să fie mânate doar de dragoste, nu de neîmplinirea unui părinte, nu de dorinţa de control asupra vieţii cuiva. Doar de dragoste şi de dorinţa de a-i fi bine copilului, ăsta e drive-ul meu. O iubesc pe Carla cum nu am crezut că poate exista iubire. N-am crezut că pot simţi aşa ceva! E mai presus de
cuvinte, de raţiune, de tot, părinţii ştiu despre ce vorbesc.

Citește și: Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte de a deveni actriță:”Au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta!”

Citește și: Ce a învățat Paula Chirilă despre bărbați, la 4 ani de la divorț:”Dacă s-a dus de lângă mine…”

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Mărgineanu soția:„A făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza'/ EXCLUSIV

Citește și: Laurette vrea să se căsătorească cu fotbalistul Magaye Gueye:„Îmi doresc un băiețel'

Paula Chirilă: „Am pierdut o sarcină pentru că eu am RH-ul negativ, iar fostul soţ, pozitiv'

Dar o femeie? Tu, mai ales, de ce ai nevoie pentru a fi fericită?

Cred că și eu tot de iubire am nevoie. Să simt că sunt iubită şi să şi iubesc în acelaşi timp, pentru că altfel nu există împlinire. Asta îmi doresc, iubire împărtăşită.

E ora 4 dimineața și mă uit la emisiunea voastră în reluare… Și tocmai ce ai spus că, din cauza RH-ului, ai
pierdut o sarcină… Cred că a fost prima oară când ai spus public acest lucru… Ce s-a întâmplat?

Da, am pierdut o sarcină, în stadiu foarte mic, pentru că eu am RH-ul negativ, iar fostul soţ, pozitiv. Medicii ne-au spus că, în mod cert, sarcina avea RH-ul pozitiv, ca al fostului meu soţ, şi atunci organismul meu a respins sarcina. La următoarea sarcină am făcut permanent această analiză, ca să văd dacă nu cumva se va întâmpla la fel, dar nu a fost cazul.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter