Ce meserie a avut Paula Chirilă înainte de a deveni actriță: "Au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta!"

Publicat pe

Este zâmbitoare, veselă, energică și mereu cu glumele la ea, însă puțini știu că, în viața ei, au fost și multe momente dramatice – asta deoarece, înainte de a deveni actriță, Paula Chirilă a avut o meserie prin prisma căreia a fost martora unor drame greu de gestionat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 46 de ani, Paula Chirilă este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran și e greu de crezut că, în tinerețe, actrița a avut o meserie care o punea față în față cu moartea zi de zi… Iar asta deoarece Paula a fost asistentă medicală la un spital, la secția de urgență. Fiind foarte tânără la vremea respectivă, actrița mărturisește că a reușit să depășească momentele grele, însă amintirile traumatizante au rămas și după ani.

Paula Chirilă a avut o meserie dură înainte de a deveni actriță

Acum este o actriță cu un palmares de invidiat – joacă teatru, film, o vedem în seriale și este co-prezentator la XTra Night Show, însă puțini știu că, în tinerețe, Paula Chirilă a avut o meserie care a marcat-o, deoarece nu este deloc ușor să fii asistentă într-un spital de urgență. Asta cu atât mai mult cu cât, pentru a se întreține în facultate, Paula muncea nopțile în spital, iar ziua era la cursuri.

Citește și: Cum și-a salvat Paula Chirilă fetița, după ce a fost la un pas de înec la botez: „I-am smuls-o preotului din braţe”

Citește și: Ce a învățat Paula Chirilă despre bărbați, la 4 ani de la divorț: „Dacă s-a dus de lângă mine…”

Citește și: Eliza și Cosmin Natanticu au părăsit Asia Express: „Am un nod în gât…”

Citește și: Concurenții de la Asia Express gătesc la Chefi la Cuțite.Imagini în premieră

Citește și: Like Creața va deveni mamă pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

„Au fost 4 ani de facultate în care eu eram ziua la facultate, zi-lumină. Și noaptea eram la spital, și apoi iarăși. De la 7 mergeam la facultate, spălam pe jos în sala de mișcare. De la 9 începeam cursurile și terminam seara și mă duceam la spital. Nu a fost deloc ușor. Acum privesc în urmă, așa, cu îngăduință, dar atunci a fost o perioadă foarte grea. Însă atunci fiind foarte tânără, am putut să duc chestia asta. Acum nu știu cum aș mai duce-o. Probabil cu ambiția care mă caracterizează și la cât de încăpățânată sunt și ambițioasă, aș duce-o până la capăt, dar cu eforturi mari', a declarat Paula Chirilă pentru ciao.ro.

„A fost cumplit pentru că eu eram la urgențe medicale”

Dat fiind că a lucrat în secția de urgențe, de-a lungul anilor în care a profesat, Paula Chirilă a fost martora unor situații dramatice, care au marcat-o. Actrița a văzut tineri murind în fața ei, fără ca medicii să mai poată interveni…

„Au fost câteva momente foarte grele în care efectiv au murit oameni în mâinile mele și nu am să uit asta nicio secundă cât o să trăiesc, nu am să uit să văd cum tineri mureau absolut fără să le mai putem face nimic, nici eu, nici medicul de gardă, pur și simplu cedau. A fost cumplit, pentru că eu eram la urgențe medicale, chiar unde erau urgențele', a mai spus Paula Chirilă pentru sursa citată.

Întrebată dacă s-a fi descurcat acum, în perioada pandemiei, dacă ar mai fi fost asistentă medicală, Paula Chirilă a mărturisit că nu ar fi pregetat să-și ajute semenii aflați la nevoie. Actrița crede însă că și acum, prin prisma actualei meserii, le face bine oamenilor, doar că în alt mod.

„Nu m-am dat bătută niciodată și mai ales când a fost vorba să ajut oamenii. Și ăsta a fost primul gând pe care l-am avut către Doamne-Doamne când am avut o perioadă foarte-foarte grea în viață și l-am rugat pe Dumnezeu să îmi arate calea, să mă ajute, să pot să fac bine.
Acum poate fac bine oamenilor făcându-i să zâmbească, înainte făceam la propriu bine, pentru că eram cadru medical. Nu știu care îmi va fi drumul, dar sper că e unul călăuzit de Dumnezeu',
a mai spus Paula Chirilă.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter