Gheorghe Gheorghiu, primele declarații despre nuntă. Cum a răscumpărat mireasa după ce a fost furată

Publicat pe

Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit cu iubita sa, Gabriela Băncescu. Cei doi au organizat o petrecere mare la New York, iar nași le-a fost Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu. Celebrul artist a făcut primele declarații despre nunta sa, mărturisind că trăiește cele mai frumoase momente din viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS,AICI!

În urmă cu câteva zile, Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit cu femeia vieții sale, Gabriela Băncescu. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai mulți ani, iar acum au decis să-și unească destinele. Evenimentul a avut loc la New York, fiind invitați aproximativ 1.000 de invitați.

Cunoscutul cântăreț de folk, în vârstă de 67 de ani s-a stabilit de mulți ani în America. Toți invitații la nuntă au avut parte de momente speciale, iar muzica a fost pe măsură, mai ales în condițiile în care la nuntă au participat nume importante din lumea muzicii românești. Artistul a făcut primele declarații despre nunta cu iubita sa.

Citește și: Totul despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu:„Gabriela a ales să nu poarte o rochie de mireasă'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea soție, cu 15 ani mai tânără: „O știu de mică!”

Citește și: Magda Pălimariu face naveta prin Europa, după nuntă.De ce pleacă mereu din țară

Citește și: Pavel Stratan, despre căsătoria Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda:„Părinții vor binele copilului'

Gheorghe Gheorghiu: „A mers bine de tot”

Gheorghe Gheorghiu declara în urmă cu ceva timp că își dorește o ceremonie restrânsă, nu cu mulți invitați, dar se pare că situația a luat o altă întorsătură. Cu toate astea, marele evenimente a ieșit exact asa cum și-au dorit mirii. Totodată, artistul a declarat că a folosit aerul condiționat în sală, iar acum se confruntă cu mici probleme de gât. În rest, Gheorghe Gheorghiu se declară mulțumit de nunta sa cu Gabriela.

'Sunt foarte bine…A fost o nuntă extraordinară, am avut toți prietenii lângă noi. Am avut aerul condiționat toată noaptea, iar acum tușesc. A mers bine de tot (n.r darul)', a spus artistul într-o emisiune tv, potrivit Spynews.ro.

Gheorghe Gheorghiu a cântat la propria nuntă

Celebrul artist a declarat că invitații s-au delectat cu preparate care mai de care, iar muzica a fost pe măsură. Mai mult, Gheorghe Gheorghiu a mărturisit că a cântat la propria nuntă, având în vedere că a trebuit să răscumpere mireasa.

„Nu am avut sarmale la nuntă, a fost un meniu mai deosebit. Meniul a fost extraordinar de interesant și destul de modern. La trei minute îți lua farfuria și îți aducea alta. Nici nu apucai să mănânci, pentru că spectacolul era atât de interesant, lumea dansa, toată lumea era în picioare, cu mâinile pe sus. Până să vii la masă să mănânci îți dispărea farfuria și veneau altele.Am cântat și eu, pentru că a trebuit să răscumăr mireasa. Nu au umblat la bani, au zis: „Bă, dacă vrei să răscumperi mireasa,  trebuie să cânți și tu.” Eu nu am vrut să cânt.”, a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru Kanald.

Gheorghe Gheorghiu: „Au rămas mulți pe afară și s-au supărat”

Cântărețul a mărturisit că a invitat peste 500 de persoane, dar au fost multe persoane care s-au supărat pentru că au rămas pe afară. Conform acestuia, s-au blocat vizele la Ambasada Americii, iar unii prieteni i-au rămas fără viză.

„Au fost în total 550, dar au rămas mulți pe afară și s-au supărat. Nu am avut cum să-i invităm chiar pe toți. Au fost mulți și din partea mea, din România. Problema este că s-au blocat vizele la Ambasada Americană și i-au rămas preteni fără viză, dar cu biletele cumpărate.”, a mai spus Gheorghe Gheorghiu pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter