Magda Pălimariu face naveta prin Europa, după nuntă. De ce pleacă mereu din țară

Publicat pe

Magda Pălimariu s-a căsătorit cu Ionuț Eriksen și acum face naveta prin Europa pentru a fi alături de partenerul ei de viață. Soțul prezetatoarea rubricii meteo de la ProTV are afaceri în țările scandinave așa că este nevoit să plece mereu din România. Pentru a fi lângă el, vedeta TV în însoțește pe oriunde merge.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna august, Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen își uneau destinele pentru totdeauna. Acum, prezentatoarea de la ProTV face naveta între România, Danemarca și Norvegia, de unde publică imagini de vis. Dacă la început relația lor a fost secretă, acum, cei doi îndrăgostiți nu se mai feresc de ochii curioși ai fanilor.

Magda Pălimariu face naveta între România, Novegia și Danemarca de dragul soțului

Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV a dezvăluit abia după căsătorie identitatea bărbatului care i-a devenit soț. Acum, Magda Pălimariu face naveta pentru a petrece mai mult timp împreună cu partenerul ei de viață.

Recent, prezentatoarea postul ProTV a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe Ionuț Eriksen, dar și cum a reușit acesta să o cucerească.

„Ne-am cunoscut prin intermediul unor cunoștințe comune și totul a venit de la sine. Nu a fost nimic special. Evident, pentru noi a fost, dar nu a fost nimic diferit față de ce trăiesc alte cupluri.

Am vorbit mult, ne-am dat seama că avem interese, valori și gânduri comune, ne-am îndrăgostit, am devenit sprijin unul pentru altul, ne-am dat seama că viitorul nostru este împreună și… asta a fost', a declarat Magda Pălimariu pentru VIVA!.

Acum, cei doi sunt de nedespărțit. Magda Pălimariu face chiar și naveta și pare mai fericită ca niciodată. Vedeta se bucură însă de micile escapade, a vizitat Copenhaga, iar În Norvegia s-a bucurat de prima zăpadă.

Citește și: Există fericire și după divorț! Cum i s-a schimbat viața Magdei Pălimariu după un mariaj eșuat:’Am atâta dragoste de dăruit’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Magda Pălimariu înainte de televiziune și de ce a renunțat la acea meserie.Cum a fost când a intrat prima oară în direct, la PRO TV

Citește și: Claudia Ghițulescu a cunoscut-o pe amanta soțului. Cum a reacționat

Cu ce se ocupă soțul Magdei Pălimariu

Ionuț Eriksen nu muncește în România, ci el este președintele Camerei de Comerț din Norvegia. La 16 ani, Ionuț Eriksen pleca pentru prima dată în afara țării, în Grecia, într-o vacanță.

Lanțul medical pentru care soțul Magdei Pălimariu lucrează are clinici amplasate în Oslo, Bergen, Alta şi Trondheim în Norvegia, dar şi în Copenhaga (Danemarca) şi Budapesta (Ungaria).

„Am plecat la 16 ani (din ţară – n.red.) în Grecia, într-o vacanţă care a schimbat tot. Acolo am realizat că a venit momentul să încep o viaţă nouă, fără să mă mai uit în urmă', povesteşte chiar el pentru businessmagazin.ro.

Pe rețele de socializare, Magda Pălimariu are grijă să posteze imagini din locurile unde face naveta, așa cum puteți vedea și în galeria foto atașată articolului.

Magda Pălimariu de la ProTV a fost fotomodel

Înainte de a lucra în televiziune, Magda a fost model. „A fost un job care s-a consumat atunci, în timpul facultății. Eu am studiat Litere, apoi Jurnalism, iar oportunitatea de a lucra în media a venit mănușă. Cred că, pur și simplu, așa a fost să fie, ăsta era drumul meu și mă bucur că a fost așa’, mai spunea Magda în trecut.

„Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire!

Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit. În același timp, îmi dau seama că există oameni care, în urma decepțiilor în dragoste, se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea’, mai povestea Magda în 2020.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter