EPILAREA DEFINITIVĂ- SECRETUL NEȘTIUT AL VEDETELOR

Publicat pe

Le vezi zilnic la TV și le admiri pentru cum arată: picioare perfecte, look impecabil, parcă sunt scoase din cutie la fiecare apariție publică. 

Ceea ce nu știi este că vedetele investesc mult în ele și sunt la curent cu ultimele tehnologii în materie de îngrijire personală. 

Un tratament must-have pentru oricine își dorește să aibă mereu o piele fină și fără imperfecțiuni este epilarea definitivă.

Cantaretele Ruby și ADDA, gimnastă Larisa Iordache sau vedetele TV Iuliana Luciu și Roxana Ciuhulescu sunt doar câteva dintre vedetele care au ales epilarea definitivă. 

Iată mai jos principalele motive pentru care vedetele apelează vedetele la această procedura.

  1. Epilarea definitivă salvează timp și energie:

Programul de lucru încărcat, cu multe evenimente neprevăzute, nu le permite vedetelor să piardă timpul săptămânal în saloanele de înfrumusețare, pentru epilarea clasică. În plus, dacă s-ar epila cu lama sau cu ceară, tot ar mai avea fire de par inestetice crescute sub piele, care pot fi vizibile la filmări, concerte, ședințe foto. Așadar, vedetele au fost primele care au îmbrățișat epilarea definitivă cu laser dioda sau IPL, pentru că rezultatele se văd încă de la prima ședința, când se elimina până la 30% din firele de par în faza anagena (de creștere). În plus, după circa 8 sesiuni, părul nedorit va dispărea în proporție de până la 95%.  În aproximativ un an, grijă epilatului constant este dată uitării.

A picture containing person, sitting

Description automatically generated
Epilare definitiva Georgia Dascalu-
  1. Epilarea definitivă tratează foliculita:

Dorința de a arată perfect în orice fotografie sau filmare, fără niciun fir de par la vedere este acum îndeplinită de noile tehnologii în domeniul epilarii definitive. Adda s-a confruntat cu foliculita, afecțiunea inestetică a foliculilor piloși, care este cauzată de firele de par crescute sub piele. Iată de ce s-a epilat definitiv, bucurându-se acum de o piele fără imperfecțiuni și. de mai multă libertate de mișcare. 

  1. Epilarea definitivă contribuie la o mai mare stimă de sine: 

Vedetele se epileaza definitiv pentru a avea o piele catifelată, de durata și pentru a purta oricând orice ținută doresc, fără a mai fi constrânse de programarea la saloanele clasice de cosmetică. Atunci când arăți bine, te simți bine și atragi numai energie pozitivă și, implicit, succesul.

  1. Epilarea definitivă este în tendințe:

Vedetele sunt la curent cu cele mai noi proceduri de înfrumusețare și știu că tehnologia are acum soluții la cele mai stringente probleme în domeniul esteticii. În plus, epilatul definitiv este acum în tendințe, tocmai din cauza lipsei timpului liber și a rigorilor modei, care impun pielea fină că deziderat.

– Epilare definitiva axile Ruxandra Barau-

Olimpică la gimnastică, Larisa Iordache, a început tratamentul în pandemie: Cât timp am stat în casă, m-am tot gândit care ar fi primul lucru pe care aș vrea să îl fac după ce voi putea ieși, pe lângă antrenamentele de care îmi era tare dor. 

Mi-am spus că e momentul perfect să încep ședințele de epilare definitivă pentru a mă bucură vara următoare de o piele catifelată.

Am ales saloanele Nomasvello, pentru că aici se folosește inovația FUSION, adică mixul dintre laserul Dioda și IPL, iar tratamentele sunt personalizate și atent alese pentru rezultate optime.'

A person sitting on a bed

Description automatically generated with medium confidence

Vedetă TV, Iuliana Luciu consideră epilarea definitivă drept una dintre cele mai bune invenții ale secolului: Plec cu zâmbetul pe buze de la ședința de epilare definitivă! Știați că puteți face epilare definitivă și dacă aveți pielea bronzată? Va recomand cu drag!'

A person standing next to a bed

Description automatically generated with low confidence

Centrele Nomasvello reprezintă brandul lider mondial în epilare definitivă cu laser diodă și IPL  și oferă consultanță și testare gratuită tuturor persoanelor interesate de acest tratament. Sunt specializate în epilare definitivă din 2007, au aparatură proprie, de ultima generație, iar personalul din saloane este instruit în permanentă, după un training internațional.

Cum să nu-ți dorești epilare definitivă?

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter