Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea soție, cu 15 ani mai tânără: "O știu de mică!"

Publicat pe

Gheorghe Gheorghiu se însoară! La 67 de ani, artistul este pregătit să o ducă la altar pe femeia pe care a cerut-o în căsătorie în decembrie 2020 și pe care o cunoaște din copilărie. Gheorghe Gheorghiu și aleasa inimii lui vor face nunta în America, acolo unde viitoarea soție este o femeie de afaceri foarte respectată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru că „Unde dragoste nu e, nimic nu e!„, artistul și-a urmat propriul îndemn și cât de curând urmează să renunțe la burlăcie. Și-a luat inima în dinți și i-a oferit inelul Gabrielei înainte de Crăciun. Logodnica lui Gheorghe Gheorghiu este Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea soție, cu 15 ani mai tânără: "O știu de mică!"Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și viitoarea soție, cu 15 ani mai tânără: "O știu de mică!"

Gheorghe Gheorghiu: „E brașoveancă de-a mea'

Restaurantul pe care îl conduce este foarte cunoscut în rândul românilor, acolo având loc de-a lungul timpului nenumărate evenimente artistice, culturale și private. Gabriela și Gheorghe se cunosc chiar din copilărie.

„Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat. Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America', a dezvăluit cântărețul despre culisele nunții sale în emisiunea „Exclusiv VIP' de la Prima TV.

Gheorghe Gheorghiu: „E cu 15 ani mai mică decât mine'

În studioul lui Cristi Brancu, artistul Gheorghe Gheorghiu a mai spus că la nunta din noiembrie va avea mulți invitați.

„Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat', a mai declarat la TV Gigi Gheorghiu.

Citește și: Gigi Gheorghiu are o fiică superbă. Tânăra în vârstă de 30 de ani locuiește în America și s-a lansat în afaceri

Citeste si: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie: 'Da, este adevărat'

Citește și: Povestea de dragoste uitată dintre Anca Țurcașiu și Gheorghe Gheorghiu. Era diferenţă de 16 ani între ei: „Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam'

Maria Dragomiroiu și soțul, nași pentru Gheorghe Gheorghiu și Gabriela

Cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă, dar surpriza cea mai mare a fost pentru Maria Dragomiroiu. Chiar dacă este prietenă de mulți ani cu Gheorghe Gheorghiu, a aflat de pe Facebook că artistul și-a cerut iubita în căsătorie.

‘Sunt nașă, ne-am cunoscut datorită spectacolelor, ne-am apropiat și pe parcursul timpului, ea ne spunea nașul și nașa și Dumnezeu a făcut să se întâmple lucrul ăsta și suntem foarte fericiți pentru că sunt oameni extraordinari. Eu am aflat când am văzut pe Facebook că i-a dat inelul și am fost foarte bucuroasă. Mă bucur tare mult pentru amândoi pentru că Gabriela este un om muncitor. Au ce să discute întotdeauna’, a spus Maria Dragomiroiu.

Cu cine s-a mai iubit Gheorghe Gheorghiu

Chiar dacă cea mai cunoscută relație a cântărețului a fost, în anii 1990, cea cu Anca Țurcașiu, cei doi nu au ajuns niciodată la altar.

Artistul a mai fost însă însurat o dată, cu Camelia, care i-a dăruit o fiică superbă. Amândouă locuiesc acum în San Francisco. Fiica artistului, Andra Ştefania Gheorghiu, este super talentată şi s-a lansat într-un business cu pălării, în America.

Gheorghe Gheorghiu a mai fost la un pas de însurătoare și în 2013, când era împreună cu o tânără pe nume Iulia, cu 25 de ani mai tânără decât el.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter