Medicii i-au dat verdictul lui Cătălin Moroșanu, după accidentarea gravă de la Survivor: "Nu cred că o să mă mai lupt"/ EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu mai bine de două luni Cătălin Moroșanu părăsea Survivor în urma unei accidentări grave. Faimosul a anunțat la acel moment că are meniscul rupt și că va avea nevoie de recuperare, iar dacă aceasta nu va funcționa va ajunge pe masa de operație. Sportivul ne-a dezvăluit cum se mai simte acum și cum i-a afectat cariera accidentarea de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ai plecat de la Survivor în urma unei accidentări, cu meniscul rupt. Ești în perioada de recuperare, dar ai spus că nu este exclus să ajungi pe masa de operație. Ce mai spun medicii acum, ce arată ultimele analize?

Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez.

Medicii i-au dat verdictul lui Cătălin Moroșanu, după accidentarea gravă de la Survivor: "Nu cred că o să mă mai lupt"/ EXCLUSIVMedicii i-au dat verdictul lui Cătălin Moroșanu, după accidentarea gravă de la Survivor: "Nu cred că o să mă mai lupt"/ EXCLUSIV

Cătălin Moroșanu: „Nu cred că o să mai lupt'

Ce urmări ar putea avea această accidentare în cariera ta?

Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop.

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor:”Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce i-a apropiat pe Cătălin Moroșanu și pe Jador la Survivor:”M-am văzut pe mine la 26 de ani”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„15 ani de iubire fără margini'

Citește și: Pavel Bartoș prezintă Masked Singer sezonul 2:'Voi fi pus în fața neprevăzutului'

Cătălin Moroșanu: „Nu a fost chemare, a fost destin'

Ești kickboxer, pugilist profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby. Spune-ne cum ți-ai descoperit „chemarea” în această direcție? Povestește-ne puțin despre perioada de început, emoțiile de la debut…

Nu a fost o chemare, a fost destin, mai ales că aveam 21 de ani. Am intrat în sala de kickboxing, la maestrul Mihai Constantin dintr-o întâmplare. M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță, nici nu visam că voi ajunge vreodată în primii 16 jucători din lume, mai ales că aveam un fizic nepotrivit pentru categoria grea.

Dar după șase luni de sport m-am dus la o preselecție, m-au văzut organizatorii, m-au plăcut pentru umorul meu și pentru accentul moldovenesc și de acolo a început totul.

Cătălin Moroșanu: „Sunt mândru de ce am realizat până acum'

În dreptul lui Cătălin sunt mai multe victorii decât înfrângeri. Ce înseamnă pentru tine toate titlurile care îți atestă munca și dăruirea?

Înseamnă muncă și dedicarea investite în acest sport, bucuria pe care o aduc în inimile românilor, o viață pe care am trăit-o frumos. Sunt mândru de ce am realizat până acum.

Cum este Cătălin Moroșanu când nu îl vede nimeni? Ce îți place să faci în timpul liber?

Îmi place să citesc, pentru că sunt implicat în partea politică și am dorit să mă dezvolt și să cunosc și mai multe lucruri. Dacă am timp mai joc un joc de strategie pe calculator. Îmi place să mă întâlnesc cu prietenii. Sunt un om normal.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter