Cum și-a cunoscut Mihai Mărgineanu soția: „A făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Cine nu a fredonat măcar o dată unul dintre cântecele lui Mihai Mărgineanu să ridice mâna! Paradoxal, spune că nu s-a considerat niciodată talentat, însă sutele de concerte cu sala plină îl contrazic. Norocul (a se citi „munca susținută) i-a surâs și în privința actoriei, unde a dat lovitura cu hoțomanul Ardiles, din serialul „Las Fierbinți (PRO TV). Cât despre viața personală, Mihai Mărgineanu ne-a vorbit despre relația cu soția lui: cum s-au cunoscut și cum și-au organizat nunta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Spre deosebire de ghinionistul Ardiles, tu ai avut noroc în dragoste. Ai o soție superbă și doi copii grozavi. Tu și Andreea sunteți deja un cuplu cu vechime, dar mi-ar plăcea să ne povestești cum v-ați cunoscut.

Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!).

Mihai Mărgineanu: „Eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani'

Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur.

Citește și: Cine este soția lui Mihai Mărgineanu din Las Fierbinți:”Rochia de mireasă i-au făcut-o colegele”

Citește și: Cum arată soția lui Mihai Mărgineanu.Ardiles din Las Fierbinți e însurat cu o femeie frumoasă-foc

Citește și: Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani:„Am produs câteva milioane, dar…'

Mihai Mărgineanu: „Categoric, ea a făcut primul pas!'

Cine a făcut primul pas și cum ai cucerit-o? I-ai compus vreo piesă?

Categoric, ea a făcut primul pas! Eu eram prea prost ca să am vreo inițiativă. Jur! Eram tot în Lăptăria lui Enache, la
Motoare, masă mare, de 20 de oameni, la bere. La un moment dat, eu am zis că „mâine plec în Vamă, să fac figurație
pentru videoclipul trupei Vama Veche, care a fost, din păcate, și ultimul lor videoclip. La scurt timp după filmări,
s-au dezbinat. În drum spre casă, am primit un sms de la ea prin care mă întreba dacă „mai am un loc… spre Vama Veche…. Punctele de suspensie m-au cam pus pe gânduri. Nu aveam numărul ei în agendă, dar s-a semnat la sfârșitul mesajului: „Andreea, de la 10. Și gata! Asta a fost… Numai că în ziua următoare era ziua de naștere a tatălui ei, și asta am aflat-o mai târziu. Îi ceruse voie să nu participe la petrecerea de la ziua lui ca să meargă cu mine la mare. Deci a fost voluntariat! Cântecul care vorbește despre întâmplarea asta se numește „Un pat vernil.

Mihai Mărgineanu: „Andreea a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza'

Știu că, în 2008, ați avut o nuntă specială, la malul mării. Am aflat că nu ești fanul acestui gen de evenimente, însă, cu ocazia asta, te-ai întrecut pe tine și ai organizat totul de-a fir a păr. Ce te-a făcut să-ți schimbi opinia?

Andreea este femeia care a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza. Deci, merită tot și orice! Și am dorit să fac totul ca să-i îndeplinesc acel vis nebun care îi sălășluia prin gânduri: să se mărite în picioarele goale, pe plajă, la Vama Veche. A fost o pregătire de o lună, timp în care toată lumea știa, mai puțin ea. Știau mama ei, sora ei Ioana, tatăl ei, toată presa mondenă a perioadei 2008, taică-miu și frati-miu, toate rudele și toți prietenii noștri, preotul care ne-a botezat copiii, șeful Camerei Deputaților, prim-ministrul și Șerban Huidu. Niciunul nu a suflat vreo vorbă! Iar de răzgândit apropo de nunți, nu m-am răzgândit niciodată: nunțile sunt cele mai nașpa petreceri la care ești obligat să participi. Și nu-mi plac DELOC. D-aia am crezut din prima că a mea o să fie foarte frumoasă, pentru că o să fie altfel. Și a fost… A fost și altfel, și foarte frumoasă!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter