Nicoleta Voicu trăiește cu 200 de lei pe lună din cauza facturilor uriașe: „Încălzesc o singură cameră”

Publicat pe . Actualizat Luni, 14 februarie 2022, 17:02

Nicoleta Voicu trăiește cu 200 de lei pe lună din cauza facturilor uriașe. În ultima perioadă tot mai multe persoane vorbesc despre prețurile exagerate ale energiei electrice. Se pare că nu doar oamenii de rând se confruntă cu această problemă, ci și vedetele. Nicoleta Voicu se numără printre cele care au vorbit public despre modul în care facturile mari îi afectează viața de zi cu zi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Din ce în ce mai mulți oameni se plâng deoarece facturile la curent sunt într-o continuă creștere. Chiar și vedetele se confruntă cu această problemă. Nicoleta Voicu a vorbit despre această situație și a punctat faptul că a ajuns să aibă un venit de 200 de lei pe lună, din cauza prețurilor mari la energie electrică. Iată ce sumă a avut interpreta de achitat!

Nicoleta-Voicu-1Nicoleta-Voicu-1

Aceasta a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre situația dificilă cu care se confruntă. Se pare că interpretei i-a venit o factură în valoare de 1200 lei, la energia electrică.

Citește și: Scandal între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda:’Nu ți-e rușine să-mi umilești familia?’

Citește și: Gheorghe Turda, primele declarații despre legătura dintre Nicoleta Voicu și Mihai Albu:’Femeia care a înșelat o dată, înșală și…’

Citește și: Scandalul dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda continuă cu acuzații grave:'Scopul lui e să mă umilească'

Citește și: Lidia Buble, probleme serioase de sănătate:„Am o durere cruntă. E nevoie de antibiotic și injecții

Nicoleta Voicu trăiește cu 200 de lei pe lună din cauza facturilor uriașe

Nicoleta Voicu a vorbit zilele trecute despre situația sa dificilă cu banii. Aceasta a subliniat faptul că luna trecută, factura la energie electrică a ajuns la 1200 lei, lucru care i-a cauzat doar probleme. Interpreta susține că în acest moment este nevoită să trăiască cu 200 de lei pe lună din cauza prețurilor exagerate la curent.

”Am primit o factură de 12 milioane, în bani vechi (1200 lei), este o regularizare și o factură, cea mai recentă calculată, regularizarea de vreo 440 lei, adică patru milioane patru sute. Diferența de vreo 6 milioane, este consumul de pe ultima lună. Foarte mult! Foarte mult! În condițiile în care, așa cum se știe, activitatea noastră artistică, deși avem spectacole și activități artistice la jumătate sau la 30% din capacitate, este inexistentă!”, a declarat Nicoleta Voicu la Antena Stars.

„Venit zero!'

Aceasta a explicat, în cadrul emisiunii TV, cum își gestionează cheltuielile lunare și câți bani îi rămân până la finalul lunii. Suma este una extrem de mică!

”Deci, practic, venit zero! Iar acea indemnizație pe care am primit-o noi, artiștii, cu acte în regulă, acum este de 2200 de lei. Și dacă adunăm bine, factura de 1200 și rata mea la bancă de 700/ 800 de lei, vreo 2000 de lei doar aceste două cheltuieli! În codițiile în care eu am un apartament cu două camere foarte mici! Deci, cred că o cameră este cât o chilie a unui călugăr și doar pe aceea o încălzesc! Nu locuiesc în amândouă!', a continuat ea.â

Nicoleta Voicu: „Cu 200 de lei și supraviețuiesc…'

Aceasta a mai ridicat o problemă reală! Blocul în care locuiește a fost debranșat de la căldură și apă caldă, motiv pentru care a fost nevoită să achiziționeze un convector de căldură. Aceasta ar putea fi cauza prețurilor exagerate la energie electrică.

„Fiindcă blocul este debranșat de la căldură și de la apă caldă, am fost nevoită să cumpăr un convector de căldură și practic este singura mea sursă de încălzire. Cu 200 de lei și supraviețuiesc din rezerve, rezervele din această indemnizație pentru care noi, cei care am primit, să plătim un impozit la acei bani și aștept o eșalonare pe 12 luni, la sumele primite până acum, iarăși dintr-un venit pe care nu-l am!”a adăugat ea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton