Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic”

Publicat pe

Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate. Anca Serea este una dintre cele mai iubite femei din showbizul românesc. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o familie extrem de iubitoare. Recent, vedeta a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Iată ce mod terapeutic folosește soția lui Adrian Sînă pentru a le trata!

CITEȘTE VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Anca Serea este o femeie extrem de apreciată în showbizul românesc. Aceasta se poate declara o femeie complet împlinită: are o carieră de invidiat și o familie extrem de iubitoare. Cu toate acestea, există și momente mai puțin fericite în viața vedetei. Recent, ea a vorbit despre problemele medicale cu care se confruntă, dar și terapia pe care o urmează pentru a scăpa de ele.

Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic'Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate:„Medicamentos nu mai funcționa nimic'

Ea a explicat că niciun tratament medicamentos nu este folositor, așa că a schimbat metoda de terapie. Iată ce a spus vedeta!

Citește și: Cum vor petrece Anca Serea și Adi Sînă Sărbătorile de iarnă:„Se mai pot modifica planurile, dar…’

Citește și: Câte kilograme are Anca Serea, după 6 nașteri:„Aacest corp pe care îl vedeți este…’

Citește și: Ce a pățit Monica Bîrlădeanu când s-a prezentat la un concurs de frumusețe:„Doamnă, nu vedeți că e strâmbă?’

Citește și: Cătălin Botezatu intervine în conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Andreea Raicu:„E timpul să ne oprim…’

Ce terapie folosește Anca Serea pentru a scăpa de problemele de sănătate

Anca Serea a povestit recent despre terapia pe care o urmează pentru a combate oboseala sau chiar epuizarea fizică și psihică. Ea a apelat la acupunctură și pare că această metodă o ajută să facă față tuturor problemelor!

Oarecum sunt mai ok cu sănătatea. Pentru că am descoperit un acupuncturist care îmi face foarte mult bine și doar datorită lui sunt mai bine. Altfel, iar am avut o cădere de-aia, recent, înainte de Crăciun. Sper să fim cu toții sănătoși, asta îmi doresc! Eu acum fac acupunctură pentru că medicamentos nu mai funcționa nimic. Ei mă suspectau de un fel de burnout și mi-au zis să pun stop la tot', a spus ea pentru Ciao.ro.

Se va muta într-o nouă casă

Anca Serea a mai vorbit și despre planurile pe care le are pentru viitorul apropiat. De ziua ei vedeta se va muta într-o nouă casă din același apartament. Ea și partenerul său de viață și-au achiziționat propria lor casă!

Noi ne mutăm în altă casă, probabil că de ziua mea, în februarie, sperăm să fie gata! E în același cartier, doar că noi stăteam cu chirie până acum și ne-am cumpărat casa noastră', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter