Ce a pățit Monica Bîrlădeanu când s-a prezentat la un concurs de frumusețe: „Doamnă, nu vedeți că e strâmbă?”

Publicat pe

Ce a pățit Monica Bîrlădeanu când s-a prezentat la un concurs de frumusețe. Actrița este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul românesc. Cu toate acestea, ea nu s-a considerat întotdeauna o femeie atractivă. Pe vremea când era în liceu, aceasta a participat la un concurs de miss, unde i s-a spus că este „strâmbă'. Diva a povestit totul în cadrul podcastului moderat de Damian Drăghici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Bîrlădeanu este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Deși actrița se bucură de admirația publicului, nu întotdeauna a fost așa. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, aceasta a povestit o experiență din adolescență care a marcat-o. Diva a ajuns alături de mama sa la un concurs de frumusețe, unde a fost jignită pe față!

Ce a pățit Monica Bîrlădeanu când s-a prezentat la un concurs de frumusețe: „Doamnă, nu vedeți că e strâmbă?'Ce a pățit Monica Bîrlădeanu când s-a prezentat la un concurs de frumusețe: „Doamnă, nu vedeți că e strâmbă?'

Aceasta a povestit întreaga experiență, dar și sentimentele pe care le-a trăit în acele momente. Ba mai mult, actrița a relatat și momentul primului sărut.

Citește și: Masca anti-căderea părului recomandată de Monica Bîrlădeanu:”Credeți-mă, funcționează!”

Citește și: Monica Bîrlădeanu se întoarce pe micile ecrane

Citește și: Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera:„Vina e…'

Citește și: Anca Ciota și Phelipe vor fi părinți de băiat:„Universul ne-a dat planurile peste cap'

Ce a pățit Monica Bîrlădeanu când s-a prezentat la un concurs de frumusețe

Monica Bîrlădeanu a povestit o experiență care a lăsat-o fără cuvinte. În vremea adolescenței, aceasta a câștigat concursul de miss organizat de liceul la care era elevă. După acest succes, mama sa a hotărât să o ducă la o altă competiție de frumusețe. Acolo, bărbatul care se ocupa de casting a jignit-o pe actriță.

„Eram urâtă. Aveam freza lui Răducioiu! Erau fete mai frumoase, una era Simona, cu care aveam competiție și la școală. Apoi, am luat Miss Boboc la liceu. Mama m-a dus la preselecție, după acest minisucces, m-a înscris la un concurs de miss la un post de televiziune local. Iar tipul ce-a făcut preselecția i-a zis mamei: «Doamnă, nu vedeți că e strâmbă! Cel mult pot să i-o prezint lui fi-miu». Mie mi-era de rușinea mamei, nu neapărat de mine când am auzit asta', a spus ea.

Cum a fost primul sărut pentru Monica Bîrlădeanu

Actrița a vorbit despre multe experiențe prin care a trecut de-a lungul timpului. Aceasta i-a povestit lui Damian Drăghici momentul primului său sărut. Se pare că ea avea doar 13 ani și nu știa foarte clar informații despre viața tinerelor adolescente. Ea a menționat, amuzată de situație, că a întrebat-o imediat pe verișoara ei cum se fac copiii deoarece credea că va rămâne însărcinată după un sărut.

„Prima îndrăgosteală, Sebastian, din Constanța, mi se părea exotic, că era de la mare. M-a prins el într-o zi, când am dus gunoiul, m-a ajuns din urmă, m-a întors cinematic și dramatic, m-a pupat. I-am simțit limba! Iar când am ajuns acasă, m-am întrebat dacă am rămas însărcinată! Memorabil. Chiar am întrebat-o pe verișoara mea cum se fac copiii, că mi-era frică, iar eu nu știam. Ca să vă dați seama cum era viața atunci, ce acces la informații aveam', a povestit actrița.

„În primul rând, sunt om'

Frumoasa vedetă a vorbit pe scurt despre personalitatea sa. Aceasta a punctat faptul că se consideră un om în adevăratul sens al cuvântului.

„Sunt un om autentic, care alege să fie, nu să pară. Preocuparea mea principală a fost să dezvolt relații autentice, nu bazate pe interes, ci conexiuni profunde. M-am decupat din viața profesională, acolo unde totul este la vedere. Ce fac e doar o extensie a omului care sunt. În primul rând, sunt om', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter