Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera: „Vina e...”

Publicat pe

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera. Fosta concurentă de la „Asia Express' a făcut anunțul în direct, în cadrul unei emisiuni de televiziune. Așadar, cântăreața a dezvăluit că relația cu artistul cubanez a ajuns la final. Deși artista nu a spus nici cine a luat decizia separării, ea a mărturisit că „vina e de ambele părți'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera, în urmă cu scurt timp. După zvonurile care au circulat în ultima perioadă în presă, blondina a decis să spună lucrurilor pe nume. Fosta concurentă de la „Asia Express' a decis să nu mai lase loc de interpretări, astfel că a anunțat public că ea și artistul de origine cubaneză nu mai formează un cuplu.

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera: „Vina e...'Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera: „Vina e...'

Lidia Buble și Harlys Beccera au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă din România. Au păstrat mereu o oarecare discreție în privința relației lor, iar fanii se bucurau de fiecare dată când le împărtășeau ipostaze romantice cu ei doi. Se pare că la fel de discreți au fost și când au decis să se despartă. Cântăreața a dat vestea separării după valul de zvonuri apărute în presa din țara noastră.

Citește și: Lidia Buble l-a adus pe iubitul cubanez în București.Ce a vizitat Harlys Becerra prima dată

Citește și: Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra:„Dragostea vine…'

Citește și: Fiul cel mic al lui Adrian Mutu și-a cunoscut surorile. Cum a decurs întâlnirea:„Lipsește doar Mario'

Citește și: Nicoleta Dragne, reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan:„Nu are loc de ea'

Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera

Lidia Buble și Harlys Beccera au fost împreună timp de câteva luni. Acum, din păcate pentru fanii lor, se pare că povestea lor de iubire a ajuns la final. Deși nu mai sunt împreună, artista a avut doar cuvinte frumoase de spus la adresa fostului ei partener.

Artista a spus că atunci când ceva nu funcționează într-o relație cel mai bine e să pui punct. Vedeta a precizat că niciodată nu ar exista un singur vinovat, ci că vina ar fi de ambele părți. Totodată, ea a dat de înțeles că distanța ar fi unul dintre motivele care le-ar fi afectat relația. Nu a dorit să spună cine a luat decizia, însă a menționat că a fost o poveste frumoasă între ea și actorul cubanez.

„În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop. Niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă', a spus Lidia Buble într-o emisiune TV, conform spynews.ro.

Lidia Buble, despre Harlys Beccera: „E un om cu care țin legătura'

În același timp, Lidia Buble a povestit că ține legătura și acum cu Harlys Beccera, deși s-au despărțit. A spus despre el că e un om frumos, de la care a învățat multe lucruri. Ea a precizat că a rămas în relații bune cu toți foștii iubiți, la fel cum s-a întâmplat și cu Răzvan Simion.

„E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat.

Uite, cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie', a adăugat ea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter