Fiul cel mic al lui Adrian Mutu și-a cunoscut surorile. Cum a decurs întâlnirea: "Lipsește doar Mario"

Publicat pe

Adrian Mutu are o familie numeroasă. Antrenorul de fotbal are patru copii cu trei femei diferite, însă a reușit să îi strângă laolaltă. De curând, a mers cu Tiago în Republica Domincană, pentru ca fiul său să-și cunoască surorile. Iată cum a decurs întâlnirea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Mutu a fost căsătorit de trei ori și are patru copii din aceste căsnicii. Din ultima căsătorie, cea cu Sandra Bachici, a rezultat un băiat, Tiago. Antrenorul de fotbal a decis că este momentul ca fiul său să-și cunoască surorile, care locuiesc în Republica Dominicană cu mama lor.

Fiul cel mic al lui Adrian Mutu și-a cunoscut surorile. Cum a decurs întâlnirea: "Lipsește doar Mario"Fiul cel mic al lui Adrian Mutu și-a cunoscut surorile. Cum a decurs întâlnirea: "Lipsește doar Mario"

Astfel, fostul fotbalist și-a luat fiul și a zburat până în Republica Dominicană. Iată cum a decurs întâlnirea.

Citește și: Cum se înțelege Mario Mutu cu părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu

Citește și: Maya, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 13 ani

Citește și: Marilena de la Survivor a fost cerută în căsătorie de Andrei Ciobanu, în direct:

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri:„Asta e ultima mea filmare

Fiul lui Mutu și-a cunoscut surorile din Republica Dominicană

În urmă cu doar câteva zile, Adrian Mutu și-a luat fiul și a mers cu el în Republica Dominicană, ca să își cunoască surorile, pe Maya și pe Adriana. Cele două locuiesc cu mama lor în America de Nord.

Până acum, fostul fotbalist nu a putut să-l ducă pe Tiago în Republica Dominicană, întrucât era prea mic ca să poată zbura cu avionul. Ei bine, pare că a venit și momentul potrivit pentru reuniune de familie.

Cei trei frați s-au întâlnit pentru prima dată și au fost extrem de încântăți. Mutu a mai adăugăt că din acest tablou mai lipsea doar Mario, fiul din prima căsătorie.

'Mă întorc vineri. Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago. Din cauza pandemiei nu am putut să ne mișcăm, nici eu și nici ele. Înainte de asta, Tiago era mult prea mic ca să poată merge cu avionul. Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă. E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine. E totul bine! Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect!', a declarat Adrian Mutu, pentru Cancan.ro.

De ce a divorțat Mutu de Consuelo Matos Gomez

Adrian Mutu și Consuelo Matos Gomez au fost căsătoriți timp de 7 ani. Ei bine, cei doi au decis să divorțeze dintr-un motiv total neașteptat.

Iată ce declara antrenorul de fotbal acum ceva timp despre motivul divorțului.

„Eu și Consuelo ne-am cunoscut în Italia, o prietenă comună ne-a făcut cunoștință. 6-7 ani am fost căsătoriți. Fetele au rămas cu ea, avem o relație ok, super, fără nicio problemă. Ea a decis să stea în țara ei și bine a făcut.

La început era ok că eram diferiți. După un timp, când începe să intervină puțină monotonie, e normal când stai mult timp cu o persoană, să fiți diferiți nu ajută deloc relația mai departe.

Mai degrabă (n.red.: merge o relație) cu o persoană ca tine, care are aceleași hobby-uri, căreia îi plac aceleași lucruri. La noi nu s-a întâmplat asta și ne-am despărțit’, a explicat antrenorul de fotbal.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter