Maya, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 13 ani. Cum arată acum

Publicat pe

Maya, fiica mijlocie a „briliantului' Adrian Mutu e domnișoară în toată regula, la doar 13 ani. Sportivul este mândru nevoie mare de cei patru copii pe care îi are și are și de ce!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maya este fiica mijlocie a lui Adrian Mutu, din căsnicia cu superba Consuelo Matos. Aflată aproape de vârsta adolescenței, „briliantul' a postat o fotografie cu Maya care ne-a dat pe spate pentru că „micuța' pe care o știam noi a devenit o domnișoară extrem de frumoasă, care îi calcă pe urme mamei sale.

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Am trăit foarte intens totul'

Citește și: Kira Hagi joacă în același film cu Michelle Obama: „M-am distrat teribil'

Citește și: Trecutul neștiut al soției lui Adrian Mutu. Sandra a fost logodită și și-a părăsit iubitul înainte de nuntă

Citește și: Fratele lui Ion Dolănescu a fost reținut pentru fraudă fiscală! Constantin și-a petrecut noaptea după gratii

Adrian Mutu, urare emoționantă pentru fiica Maya

Cu ocazia aniversării vârstei de 13 ani, Maya a primit o urare din partea tatălui său. Pe rețelele de socializare, acolo unde Adrian Mutu i-a transmis fiicei sale „La mulți ani, dragostea mea!', a apărut și o fotografie cu superba domnișoară. Îmbrăcată în costum de baie, pentru că era pe plajă, Maya și-a luat poziția de poză specifică unui model.

Maya, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 13 ani. Cum arată acumMaya, fiica lui Adrian Mutu, a împlinit 13 ani. Cum arată acum

Adrian Mutu își vizitează copiii cât de des poate și ține legătura cu ei, în ciuda diferențelor de fus orar

Totuși, cum Adrian Mutu locuiește împreună cu actuala soție, Sandra Mutu, și mezinul familiei, Tiago, în vârstă de patru ani, este destul de dificil ca „briliantul' să se vadă și cu ceilalți copii. Grație tehnologiei, Adrian Mutu a dezvăluit că reușește să mențină relația cu toți, deși locuiesc nu doar în țări diferite, ci și pe continente diferite. Amintim că Mario a împlinit deja vârsta majoratului, fiind născut în anul 2002, Maya are 13 ani, iar Adriana urmează să împlinească 15.

„Ţin legătura cu toţi copiii mei. Şi ei între ei vorbesc. Avem un grup pe whatsapp. Chiar râdeam cu soţia, pentru că, fiind pe fusuri orare diferite, m-am trezit într-o dimineaţă cu 494 de mesaje pe Whatsapp. Numai din grupul cu Mario, Adriana şi Maya.', dezvăluia Adrian Mutu, în urmă cu doi ani.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter