Plușica de la „Puterea dragostei”, dezamăgită de veniturile din videochat. Din ce face bani acum

Publicat pe

După ce a lucrat mai bine de un an în videochat, Plușica de la „Puterea Dragostei' s-a reprofilat și a găsit o altă sursă de finanțare. Raluca Marina, pe numele ei adevărat, a povestit despre experiența avută când făcea videochat și de ce a renunțat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Plușica a mărturisit că a renunțat la videochat deoarece era prea obositor și nu ajungea să câștige lunar atât cât credea.

„Videochatul m-a dezamăgit. Mă așteptam să câștig mai mulți bani, sincer. Nu pot să spun că nu am câștigat ceva, dar era sub ceea ce credeam, am ajuns la concluzia că doar fetele vechi, cu multă experiență, câștigă sume serioase din chat. În niciun caz nu putem vorbi de sume de 25.000 de euro, nici măcar de 10.000 pe lună', a spus Plușica, potrivit Fanatik.ro.

Plușica de la „Puterea dragostei', dezamăgită de veniturile din videochat. Din ce face bani acumPlușica de la „Puterea dragostei', dezamăgită de veniturile din videochat. Din ce face bani acum

Raluca Marina a povestit că nu mai avea timp liber fiind nevoită să lucreze foarte multe ore. „Trebuie să faci videochat un anumit timp de ore. Și e foarte greu, foarte mult timp ți se cere să dansezi, să te miști, iar după câteva ore petrecute la calculator, cu luminile acelea, vorbind doar în engleză, îți explodează efectiv capul. Nu înțeleg cum rezistă unele, eu nu am reușit. Nu mai aveam timp liber absolut deloc, mă bucuram de o zi sau două libere, iar atunci nu știam ce să fac prima oară'.

Citește și: Ce dietă a ținut Raluca Marina, alias Plușica de la Puterea Dragostei.

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei a povestit totul despre perioada când făcea videochat:

Citește și: Panică la Acces Direct! Mirela Vaida, atacată din nou de aceeași agresoare:

Citește și: In memoriam. Cornelia Catanga, o viață plină de glorie, dar marcată de drame și suferință

Plușica nu a reușit să strângă bani din videochat

Plușica a explicat și de ce nu a reușit să economisească bani în timp ce făcea videochat: „Tot ce am câștigat, cheltuiam. Nu, nu am strâns bani din videochat, dar nici încasările nu mi-au permis să o fac'

„Este foarte stresant să faci asta, nu puține fete au depresii din cauza videochatului. Nu este pentru toată lumea, este o meserie foarte dificilă. Nu zic că nu am învățat multe, am învățat foarte multe despre feminitate, despre cum să relaționez cu oamenii, dar, totuși, nu am putut eu să fac o meserie din asta', a mai spus Plușica.

Din ce face Plușica bani acum

După ce a renunțat la videochat, Plușica și-a găsit o altă sursă de venituri: „Este tot un job online, vorbesc la telefon, vând anumite produse. E mult mai bine, lucrez de acasă, recunosc că nu fac mare lucru, dar vin, totuși, niște bani, mă descurc. Are și iubitul meu un job, ne descurcăm acceptabil financiar, deci nu îmi fac probleme, momentan, pentru viitor'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter