Cu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Velea, după ce a părăsit definitiv România. Are o carieră de invidiat

Publicat pe

Alex Velea a pus punct căsniciei cu Ana Maria în 2013, după un mariaj de trei ani și imediat s-a îndrăgostit de Antonia. Fosta soție a lui Alex Velea a decis să părărească definitiv România și locuiește acum în Anglia. Iată cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

După despărțirea de Alex Velea, Ana Maria, care studiase anterior Economie, a urmat Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila', specializarea Psihiatrie, pe care a absolvit-o în anul 2016. Ana şi-a deschis ulterior un cabinet de psihiatrie în Bucureşti, unde oferea consultaţii. În 2019, însă, fosta soție a lui Alex Velea a luat decizia de a pleca din România şi a plecat în Marea Britanie, acolo unde locuiesc doi din fraţii ei.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Velea, după ce a părăsit definitiv România. Are o carieră de invidiatCu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Velea, după ce a părăsit definitiv România. Are o carieră de invidiat

Potrivit wowbiz.ro, Ana le-a spus amicilor săi că este medic la National Health Service (NHS), serviciul național de sănătate englez, care este unul dintre cele patru sisteme naționale de sănătate finanțate public în Regatul Unit. Ana şi-a schimbat şi look-ul de când este în Anglia, apelând la şuviţe în stil afro.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Velea, după ce a părăsit definitiv România

Între timp, însă, fosta soție a lui Alex Velea ar fi schimbat din nou țara. În anul 2020, Ana s-ar fi mutat din Marea Britanie în Africa de Sud, unde ar locui o parte din familia ei.

Totodată, Ana este implicată în câteva proiecte umanitare derulate în zone defavorizate din Africa.

Citește și: Antonia și Alex Velea, adevărul despre începutul relației și acuzațiile că și-au distrus reciproc căsniciile: „Au încercat să ne distrugă'

Citește și: Ce relație are Alex Velea cu copiii lui. Artistul i-a luat peste picior pe băieți: „Stați cuminți! Fără sucuri, nu aveți voie! Acum vorbesc de mă-ta’

Citește și: Cum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii, după ce a rămas văduv:„Soția avea grijă de familie, eu eram cu adusul banilor’/ EXCLUSIV

De ce au divorțat Ana și Alex Velea

Alex Velea și Ana, fosta sa soție, au divorțat oficial în anul 2014, după ce deja apăruseră numeroase speculații potrivit cărora ar fi îndrăgostit de Antonia.

În anul 2012, la final, se pare că Alex Velea și Ana tot amânau despărțirea, deși solistul s-a îndrăgostit de Antonia. Inevitabil, Alex și fosta sa soție s-au despărțit, iar artistul trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste, din care au reieșit doi copii: Dominic și Akim.

„Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii (n.r. – Alex era căsătorit, la vremea respectivă, cu Ana Maria), eram tristuț. La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit.

Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu.’,a povestit Alex Velea, Antonia confirmând spusele partenerului său.

Alex Velea a vorbit, peste ani, despre relația sa cu fosta soție.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit', a povestit artistul. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter