Ce s-a întâmplat cu sora lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman, la parastasul de trei luni al artistului: „Eu nu am nimic cu...”

Publicat pe

Ce s-a întâmplat cu sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman, la parastasul de trei luni al artistului. Au trecut trei luni de când Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață, după ce a urmat o terapie hiperbarică la o clinică din Reșița. Familia și prietenii acestuia nu au lăsat să treacă neobservat acest moment și au făcut un parastas în amintirea lui. Acolo, sora interpretului și impresarul acestuia s-au revăzut! Iată ce a spus Maria Tărchilă despre Doru Gușman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în urmă cu trei luni, după ce a fost la o clinică din reșița pentru a urma o terapie post COVID-19. După moartea sa, au apărut tot felul de dispute între Doru Gușman și sora interpretului, Maria Tărchilă. Chiar dacă părea că lucrurile nu se vor remedia niciodată între cei doi, la parastasul de trei luni făcut în memoria artistului, cei doi au îngropat securea războiului. Iată ce a declarat femeia cu privire la fostul impresar al fratelui ei!

Ce s-a întâmplat cu sora lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman, la parastasul de trei luni al artistului: „Eu nu am nimic cu...'Ce s-a întâmplat cu sora lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman, la parastasul de trei luni al artistului: „Eu nu am nimic cu...'

Doru Gușman a fost cel care a organizat întreaga slujbă, dar și cel care a sunat-o pe sora interpretului pentru a invitat-o la comemorarea lui Petrică Mîțu Stoian. Aceasta a acceptat și a venit de urgență la Craiova!

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian.Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars

Citește și: Constantin Enceanu a plâns pe scenă, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian:„Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten’

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 44 de ani.Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Citește și: Liviu Vârciu a plâns la TV când a vorbit despre tatăl și fratele lui, care au murit:„Un an foarte greu’

Ce s-a întâmplat cu sora lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman, la parastasul de trei luni al artistului

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a decis să organizeze un parastas de trei luni de la moartea artistului. Acesta a sunat-o și pe sora interpretului, deși în ultima perioadă au fost doar în conflicte.

'Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: 'Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!', a declarat ea.

Aceasta a plecat de urgență de la Arad la Craiova, acolo unde a avut loc slujba. S-au împărțit pachete, s-a comemorat amintirea interpretului, apoi Maria Tărchilă a vrut să se întoarcă acasă. Atunci, impresarul a invitat-o la masă în casa în care a locuit fratele ei.

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu', a spus Maria Tărchilă pentru Impact.ro.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a venit cu o nepoată la parastas

Maria Tărchilă nu a venit singură la parastasul artistului! Aceasta a fost acompaniată de o nepoată deoarece sora sa este plecată în Germania. Ea a subliniat faptul că impresarul său s-a ocupat ca mâncarea oferită drept pomană să fie cea pe care Petrică Mîțu Stoian o prefera.

'A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe. Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă. S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce', a adăugat ea.

„Eu nu am nimic cu Doru Gușman'

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a declarat că nu are nimic cu Doru Gușman. Cei doi nu consideră că au ceva de împărțit, motiv pentru care conflictul a rămas în trecut!

'Eu nu am nimic cu Doru Gușman, nu ne certăm pe lucruri, vedem cine și ce are dreptul, ce este și ce nu este. Eu trebuie însă să-mi iau lucrurile din casa din Craiova, în care a locuit Petrică. Acea casă însă am înțeles că e de fapt a statului, e de patrimoniu. Iar alte case nu știu să fi avut, mai e doar casa noastră de la țară', a continuat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter