Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars

Publicat pe

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață în data de 6 noiembrie 2021. Vestea că interpretul de muzică populară a murit a șocat pe toată lumea, mai ales pe cei care și-au petrecut o viață întreagă alături de el. Din păcate, fanii nu-l vor mai vedea de acum pe micile ecrane, însă se pot bucura de o filmare inedită cu regretatul artist. Cu doar câteva săptămâni înainte să meargă la clinica respectivă, a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars .

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din țara noastră. Reușea de fiecare dată să aducă un zâmbet pe buzele oamenilor, astfel că a devenit extrem de iubit de publicul larg. Din păcate, în urmă cu o lună, mai exact în data de 6 noiembrie, s-a stins din viață, după ce a mers să se trateze post COVID.

Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena StarsUltima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars

Fanii nu-l mai vor putea urmări acum pe micile ecrane, însă se vor putea bucura de o ediție specială de Revelion, pe care regretatul cântăreț o filmase în urmă cu ceva săptămâni.

Citește și: Cum arată casa natală a lui Petrică Mîțu Stoian:'Iubea locul acesta, de aceea a și investit aici'

Citește și: Constantin Enceanu a plâns pe scenă, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian:„Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten’

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022: „Din acest motiv absentez’

Citește și: Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu.Fiul artistului e profund îndurerat

Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian – Revelion la Antena Stars

Înainte ca starea de sănătate a lui Petrică Mîțu Stoian să se agraveze, a fost invitat să filmeze pentru noaptea specială dintre ani. Astfel, interpretul de muzică populară a avut o ultimă apariție la TV atunci când a filmat pentru Revelion Antena Stars, alături de alți artiști cunoscuți din țara noastră.

Petrecerea va începe la ora 20:15, iar gazdele vor fi nimeni alții decât Andrei Ștefănescu și Natalia Mateuț. Printre persoanele invitate sunt  Valentina Fătu, Vasile Muraru, Adriana Antoni, Trupa Alb Negru, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Florin Vasilică, grupul Teleormanul, dar și regretatul Petrică Mîțu Stoian. Împreună cu regretatul artist a venit și fiul lui de suflet, Alin Gabriel Matei.

Telespectatorii se vor bucura de o ediție specială de Revelion, plină de surprize și momente inedite.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj dureros

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet a lui Petrică Mîțu Stoian, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, la 40 de zile de la moartea solistului.

„Maestre, sufletul Dvs bun și cald s-a ridicat la ceruri acum 2 zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gândit să vă scriu un mesaj:

Nene, dacă v-ați întoarce măcar o oră aș avea multe să vă spun, mi-e dor de Dvs și îmi este greu să accept… am momente de rătăcire, momente în care nu știu ce să fac, cum să fac, momente în care am nevoie de sfatul Dvs…’, a scris Alin Gabriel Matei pe pagina de Facebook.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter