Culiță Sterp a investit într-o nouă afacere. Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un foc

Publicat pe

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de petrecere. Cântărețul a participat la Survivor România 2021, iar după ce a revenit acasă, tariful pe care îl percepe la evenimente a crescut. Mai mult, vedeta a investit într-o afacere profitabilă, iar acum și-a mărit veniturile. Culiță Sterp a reușit să câștige peste 12.000 de dolari într-un timp foarte scurt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a devenit tătic la scurt timp după ce a părăsit competiția Survivor România. Artistul formează un cuplu cu Daniela Iliescu, iar acum sunt cei mai fericiți părinți. Culiță și-a dorit mereu o familie, iar acum i s-a îndeplinit visul. Pe lângă cariera muzicală, Culiță are o nouă afacere profitabilă, care îi rotunjește considerabil veniturile.

Culiță Sterp a investit într-o nouă afacere. Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un focCuliță Sterp a investit într-o nouă afacere. Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un foc

După participarea la Survivor România, Culiță Sterp a dat lovitura în plan profesional. Artistul din Hunedoara și-a mărit tariful pe care îl cere la concerte sau evenimente, iar cine dorește să îl invite pe cântăreț la nuntă sau botez trebuie să scoată din buzunar o sumă de bani destul de consistentă.

Citește și: Drama lui Beni, copilul de suflet al lui Culiță Sterp:”Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe”

Citește și: Nume noi vehiculate pentru Survivor România 2022.Sora lui Culiță Sterp este pe listă

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian.Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion

Citește și: Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu:„A făcut…'

Culiță Sterp a făcut peste 12.000 de dolari într-un timp foarte scurt

După ce a devenit cunoscut în toată țara, Culiță Sterp s-a gândit să încerce un nou domeniu, diferit de cel artistic. Cântărețul a început să investească într-o afacere profitabilă care îi aduce mulți bani. Culiță Sterp le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a început să cumpere criptomonede, iar acest lucru i-a adus câștiguri de peste 12.000 de dolari.

'Prieteni, sunt foarte fericit pentru că nu știu dacă vă aduceți aminte, vă spuneam eu zilele trecute despre moneda Flokirocket, că se va lansa pe data de 10 și va fi de un real succes. Ea s-a lansat și nu a fost de un real succes, a fost de un mega, mega, mega succes. Mă și bâlbâi cât sunt de fericit. Eu doar cu 1000 de dolari am făcut 12.600 de dolari', a povestit Culiță Sterp, pe contul lui de TikTok.

Culiță Sterp, mândru de afacerea sa

Pentru a se asigura că internauții îl vor crede, Culiță Sterp le-a arătat portofelul lui virtual. Mai exact, artistul a filmat portofelul său digital, sfătuindu-i pe oameni să investească și ei în această monedă, pentru că aduce beneficii imense.

După cum vedeți, acesta este portofelul meu digital. O să vă las și vouă aici datele despre această monedă  sunt oameni din toată lumea care investesc în această monedă. Și… spor la treabă! Ce să vă zic mai mult? Vă pup! Doamne ajută!', a mai spus Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

Câți bani cere Culiță Sterp pentru o singură oră la o cântare

De când a participat la Survivor România, Culiță Sterp a dobândit și mai multă popularitate, iar când a revenit în țară, tarifele pentru concerte sau evenimente au crescut. Alături de trupa sa, cântărețul percepe un onoratiu de 5000 de euro pentru nunți și botezuri.

„Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea', a declarat managerul lui Culiță Sterp, pentru fanatik.ro.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter