Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022. Ce alte vedete sunt puse pe liber

Publicat pe

Reality-show-ul lui Brigitte Năstase, scos din grila de programe a Antenei. Antena a decis să facă mai multe schimbări în ceea ce privește grila de programe. În anul 2022 telespectatorii nu își vor mai vedea pe micile ecrane câteva dintre vedetele preferate. Printre emisiunile care nu se vor mai difuza se numără și reality-show-ul lui Brigitte și al lui Florin Pastramă. Iată care este motivul pentru care a fost scos din grila de programe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Antena are planuri mari pentru 2022! Trustul a decis ca mai multe emisiuni difuzate la Antena Stars să fie complet scoase din grila de programe. Printre acestea se numără și show-ul lui Brigitte și al lui Florin Pastramă. Aceștia nu vor mai apărea pe micile ecrane, însă nu sunt singurii! Iată de ce s-a făcut această alegere și ce alte emisiuni nu se vor mai difuza!

Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022. Ce alte vedete sunt puse pe liberReality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022. Ce alte vedete sunt puse pe liber

Aceștia își obișnuiseră telespectatorii cu poveștile lor de viață, însă Antena a considerat că nu fac suficientă audiență. Ba chiar mai mult, ei nu sunt singurii puși în această situație.

Citește și: Brigitte Pastramă își dorește să rămână însărcinată, dar nu mai apelează la fertilizarea în vitro:„La el este problema’

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul

Citește și: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat.Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Citește și: Nicole Cherry, primele declarații după ce a născut o fetiță:„Nu mai pot după ea’. Cum arată după ce a devenit mamă prima oară

Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022

După câteva sezoane, reality-show-ul lui Brigitte Pastramă nu va mai fi difuzat pe Antena Stars. Oamenii din conducerea trustului au considerat că, deși viața lor este foarte interesantă, audiențele sunt prea mici. Chiar dacă nu s-a oferit încă o informație oficială, FANATIK notează că cei doi protagoniști au fost anunțați că nu vor mai apărea pe micile ecrane în 2022.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Armin Nicoară și al cântăreței Claudia Puican, care prezentau la Antena Stars un show în care își expuneau viețile de artiști.

'Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.', a declarat Armin pentru FANATIK.

Acesta și partenera sa nu se declară ofensați sau nemulțumiți de faptul că Antena a decis să nu îi mai difuzeze. Ei susțin că show-ul deja este filmat în întregime și că doar va trebui difuzat.

Și, ca să fim sinceri, încă de când le-am propus proiectul am discutat cu producătorii să facem un sezon și să vedem apoi cum a mers și să luăm decizii cu privire la un alt sezon. Oricum, deja a fost filmat cam totul, am făcut și încheierea, așa că lucrurile s-au rezolvat', a adăugat el.

Ameri Nasrin și de Dima Trofim nu vor mai prezenta matinalul de la Antena Stars

Același lucru se întâmplă și în cazul lui Ameri Nasrin și Dima Trofim. Deși cei doi făceau audiențe destul de mari cu emisiunea de dimineață, trustul a decis să renunțe la ei. Motivul ar fi faptul că Antena dorește să nu mai împartă publicul pentru două show-uri matinale și oamenii să se uite la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

Interesant este că în locul emisiunii celor doi de la Antena Stars, nu se va mai difuza nimic nou. Astfel, trustul dorește să economisească câțiva bani și probabil vor umple ora cu un serial sau un film mai vechi.

Ana Morodan și Amalia Bellantoni vor avea show-uri la Antena Stars

Chiar dacă se va renunța la anumite show-uri de divertisment, asta nu înseamnă că Antena nu aduce noi surprize! Ana Morodan, numită și „Contesa digitală' va avea propriul ei reality-show în care își va expune viața și afacerile. Aceasta a ales trustul Antenei după ce a fost detectiv la emisiunea Masked Singer de la ProTV.

Amalia Bellantoni este o altă persoană publică extrem de controversată care își va expune viața pe micile ecrane! Antena a făcut schimbări majore în acest an. După ce emisiunea lui Dan Capatos a fost mutată de la Antena 1 la Antena Stars, „Acces Direct' va avea aceeași soartă în anul ce urmează.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter