Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului. Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Publicat pe

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Victor Socaciu va fi depus azi, între orele 12.00-14.00, la Palatul Parlamentului. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008-2012 din partea PSD. Mâine, artistul va fi înmormântat în comuna Cornu, din județul Prahova.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu va fi depus azi la Palatul Parlamentului, iar mâine regretatul artist va fi înmormântat în comuna Cornu, din județul Prahova. Primul care a dat vestea a fost prietenul și colegul său de breaslă Vasile Șeicaru.

„Dragii mei, iată adresa unde va fi depus mâine sicriul cu corpul neînsuflețit al prietenului meu Victor Socaciu! Palatul Parlamentului, intrarea principala C1, din coltul cladirii, aflată la intersecția dintre Bd Natiunile Unite si Bd Libertății. Accesul va fi auto și pietonal. Mâine, între orele 12-14, după care urmează ultimul drum, localitatea Cornu! Acum se află depus la Sala Palatului!”, a anunțat artistul pe Facebook.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului. Va fi înmormântat mâine, în PrahovaSicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului. Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului

Puțini știu că reputatul artist a fost și politician, așadar a fost luată decizia ca trupul neînsuflețit al artistului să fie depus azi la Palatul Parlamentului. Victor Socaciu a ocupat funcţiile de vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă şi de membru în Comisiile permanente comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO şi cea a Revoluţionarilor din Decembrie 1989.

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de fiul lui Victor Socaciu la priveghiul tatălui. Ce a adus lângă sicriul tatălui său

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Citește și: Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu.Artistul a lăsat în urmă trei copii

Citește și: Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă:„Cerul te-a vrut mai mult ca mine

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu lui Victor Socaciu vor avea acces la Parlament pe la intrarea din colţul clădirii, aflată la intersecţia Bulevardului Naţiunile Unite cu Bulevardul Libertăţii (intrarea C1). În vederea accesului şi participării, pe întreaga durată a evenimentului se vor respecta măsurile sanitare în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, se arată într-un comunicat al Camerei Deputaţilor.

Copiii lui Victor Socaciu, devastați de durere, la priveghi

Ieri, la Sala Palatului, unde a fost depus trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu și unde zeci de oameni au venit să-și ia rămas-bun de la artist, au fost prezenți și copiii acestuia. Devastați de durere, aceștia nu s-au putut despărți de sicriul tatălui lor, notează spynews.ro.

Înmormântarea lui Victor Socaciu va avea loc mâine, în Cornu, județul Prahova, comuna unde artistul și-a petrecut ultimii zece ani din viață. Aceasta a fost ultima dorință a artistului, iar soția și copiii i-au respectat-o.

„Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul', a anuţat soţia lui Victor Socaciu, Brândușa Simion, conform RTV.

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei moștenitori. Aceștia provin din trei relații diferite. Iulia este fata cea mare (are aproximativ 40 de ani), din mariajul cu prima soție, cu Doina. Ea a petrecut mult timp în Australia, cu mama ei. Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu, ea are 33 de ani. Este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă. Artistul are un singur băiat, pe Victoraș. Acesta are 23 de ani și s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter