Gestul sfâșietor făcut de fiul lui Victor Socaciu la priveghiul tatălui. Ce a adus lângă sicriul tatălui său

Publicat pe

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu este depus la Sala Palatului pentru ca persoanele care l-au iubit să-și poată lua adio și să aprindă o lumânare. La priveghi au sosit în această după-amiază și Marina Almășan împreună cu fiul său și al lui Victor Socaciu. Tânărul a adus o chitară lângă sicriul tatălui său, unul dintre cei mai iubiți folkiști din țară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victoraș Socaciu este distrus de durere și a stat minute bune în fața sicriului în care zace trupul neînsuflețit al tatălui său, ștergându-și lacrimile care îi cădeau șiroaie pe obraji. Fiul regretatului artist a adus o chitară lângă sicriul lui Victor Socaciu, moment în care toți cei de față au izbucnit în lacrimi.

Gestul sfâșietor făcut de fiul lui Victor Socaciu la priveghiul tatălui. Ce a adus lângă sicriul tatălui săuGestul sfâșietor făcut de fiul lui Victor Socaciu la priveghiul tatălui. Ce a adus lângă sicriul tatălui său

Marina Almășan a povestit că fiul ei a mers la ea și i-a spus că tatăl său a decedat, înainte ca moartea lui Victor Socaciu să apară în presă sau la TV.

‘Eu fac parte din trecul lui, el din trecutul meu. Mi-a făcut cel mai mare dar, pe băiatul nostru. Prin băiatul meu va rămâne mereu parte din viața mea.

Eu într-un fel mi-am plâns despărțire de acum 10 ani, iar el a rămas pentru toată lumea același om, artist extrordinar, iar pentru mine e tatăl copilului meu’, a spus Marina Almășan.

Ce a adus Victor Socaciu lângă sicriul tatălui său

Înmormântarea va avea loc miercuri, la Cornu, lângă Câmpina, unde a trăit în ultimii 10 ani. Soția și-ar fi dorit să îl înmormânteze la Bellu, însă aceasta a fost ultima lui dorință, să fie înmormântat la Cornu.

‘Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat.

Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul, a spus Brândușa Simion, soția sa.

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Citește și: Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu.Artistul a lăsat în urmă trei copii

Citește și: Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă:„Cerul te-a vrut mai mult ca mine

Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă

Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă. Vestea conform căreia Victor Socaciu s-a stins din viață a venit ca un fulger atât pentru fani, cât și pentru membrii familiei artistului.

Acesta se afla internat în spital de mai mult timp, iar pe tot parcursul suferinței soția sa, Brândușa Simion, i-a fost alături.

Victor Socaciu s-a stins din viață în ultima zi de Crăciun a anului 2021. Acesta a luptat mult timp cu problemele de sănătate pe care le avea, însă acestea i-au adus sfârșitul.

„N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine
Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele
Iar dacă iarna asta vreo ştire îţi mai vine
Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele.
Brânduşa', 
a scris Brândușa Simion pe Facebook.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter