Marina Almășan, mesaj dureros pentru fiul ei, după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu: „Mi s-a strâns inima”

Publicat pe

Marina Almășan a scris un mesaj dureros despre fiul ei după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu. Vedeta de televiziune a fost și ea prezentă la Sala Palatului, loc în care a fost depus ieri sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului artist. La fel ca băiatul lor, și ea s-a arătat afectată de moartea fulgerătoare a solistului. A povestit cât de greu i-a fost să-i vadă pe cei doi, tată-fiu, în această ipostază și cât de mult suferă acum Victoraș Socaciu, după ce și-a pierdut părintele la doar 23 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan a postat un mesaj dureros despre fiul ei după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu. Prezentatoarea TV și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și le-a povestit pe rețelele de socializare despre suferința pe care o simte acum întreaga familie, după moartea marelui artist. Vedeta de televiziune are inima împietrită de durere, după ce băiatul ei și-a pierdut tatăl la doar 23 de ani.

Marina Almășan, mesaj dureros pentru fiul ei, după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu: „Mi s-a strâns inima'Marina Almășan, mesaj dureros pentru fiul ei, după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu: „Mi s-a strâns inima'

Ziua de 27 decembrie va rămâne o zi neagră, de doliu, pentru toți cei care l-au iubit pe Victor Socaciu. Regretatul cântăreț s-a stins din viață chiar în a treia zi de Crăciun. Și-a dat ultima suflare la 68 de ani, pe patul de spital, din cauza problemelor de sănătate. Vestea morții sale a fost un șoc pentru toată lumea, iar acum mii de oameni din toată țara îl plâng.

Citește și: Ce pensie avea Victor Socaciu:”Statul român nu mi-a recunoscut toată perioada în care am muncit”

Citește și: Ce acuzații îi aduce Marina Almășan soției lui Victor Socaciu:„Ar fi trebuit să se gândească la faptul că…'

Citește și: Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat în Playboy.Negocierile au durat 6 luni

Citește și: Lidia Buble, despre mutarea în București și despărțirea de familie:„Încă din primele zile…' / EXCLUSIV

Marina Almășan, mesaj dureros despre fiul ei după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu

Ieri, pe 28 decembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului. Acolo sunt așteptați toți cei care l-au îndrăgit pe solist, pentru a-și lua „rămas-bun'. Printre primii ajunși să-i aducă un ultim omagiu a fost și fiul lui, Victoraș, cel rezultat din căsnicia cu Marina Almășan. La scurt timp și-a făcut apariția și ea, la fel de îndurerată.

După ce a participat la priveghiul lui Victor Socaciu, Marina Almășan, fosta lui soție, a postat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. Le-a mărturisit fanilor cât de mult o doare faptul că fiul ei și-a pierdut tatăl la doar 23 de ani și că este atât de neputincioasă în fața destinului. Spune că Victoraș a mai făcut un „pas spre maturizare', unul foarte greu. Totodată, ea a precizat că maturizarea lui a început în urmă cu zece ani, amintind de momentul divorțului dintre ea și artist.

„Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu… Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început, de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui…

Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de „atotputernică', precum se spune. Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură. Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai „mama + tata' plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…', a scris Marina Almășan pe Facebook.

Marina Almășan i-a adus un ultim omagiu fostului ei soț

Marina Almășan susține că fiul ei e puternic afectat de moartea tatălui lui, Victor Socaciu. Moartea artistului a reprezentat pentru el unul dintre cele mai dificile momente din viață. Prezentatoarea TV a povestit cum, preț de câteva clipe, Victoraș și-a privit tatăl culcat, fără suflare, într-un cadru cutremurător. Vedeta a promis că-i va fi alături tânărului toată viața și a precizat că a venit pe lume în urma unei mari iubiri dintre ea și solist.

„Astăzi Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viața sa (mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehicolul de lemn care-l va transporta spre Eternitate. Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi.

Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

E complicată maturizarea precoce, cea care nu ține de vârstă ci de răsucirile nefaste ale vieții. Mi-aș dori să pot lua de pe umerii copilului meu această povară. Dar nu pot decât să-i fiu alături. Acum și până când îmi voi da, la rându-mi, ultima suflare. Și să-l asigur – deși el știe bine – că este copilul unei mari iubiri…', a continuat ea.

„A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o la priveghi'

În încheierea mesajului, Marina Almășan a descris atmosfera de la priveghi. Vedeta a spus că pustietatea pe care a găsit-o acolo a fost una dureroasă, așteptându-se ca Victor Socaciu să fie înconjurat de o mulțime de oameni care l-au iubit. Textul a fost scris în dreptul unei imagini rare cu solistul și băiatul lui.

„P.S. A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit…', a conchis Marina Almășan.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter