Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu. Soția susține că a luat și o bacterie din spital: "A făcut..."

Publicat pe

Cauza morții lui Victor Socaciu. După o lună de suferință pe patul de spital, Victor Socaciu a pierdut lupta cu boala, încetând din viață la numai 64 de ani, deși a sperat tot timpul să se facă bine. Iată ce mărturisiri tulburătoare face Brândușa Simion, soția artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu, cauza morții. După o luptă acerbă cu boala, victor Socaciu s-a stins din viață pe patul de spital, de mână cu cea de-a patra soție, Brâdușa Simion. Artistul fusese infectat cu COVID-19 în aprilie 2021, iar de atunci s-a tot confruntat cu afecțiuni ale sistemului respirator. Acesta ar fi reținut foarte mult lichid în plămâni, motiv pentru care a decis să facă o intervenție medicală. Acum, soția artistului a dezvăluit adevărata cauză a morții lui Victor Socaciu.

Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu. Soția susține că a luat și o bacterie din spital: "A făcut..."Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu. Soția susține că a luat și o bacterie din spital: "A făcut..."

A rămas cu o afecțiune la plămâni în urma infectării cu COVID

În luna aprilie a anului 2021, Victor Socaciu a fost infectat cu COVID-19. Acesta a petrecut trei săptămâni în spital din cauza complicațiilor care au apărut în urma contagierii cu virusul Sars-CoV-2. La acea vreme s-a constat că el reținea lichid în plămâni, motiv pentru care în urmă cu o lună a decis să apeleze din nou la medici. Soția acestuia susține că toate complicațiile au început după ce a făcut un drenaj.

„A fost în spital șase săptămâni. S-a făcut tot ce era omenește posibil, nu pot să reproșez nimănui absolut nimic. Medicii s-au purtat impecabil și chiar au făcut tot ce era de făcut. În urma infectării cu COVID a rămas cu o afecțiune la plămâni, unde s-a acumulat un lichid și am venit la spital pentru o intervenție simplă de drenaj a pleureziei. Din păcate, starea lui de sănătate era destul de șubredă în urma problemelor pe care le-a tot avut și a contactat și o bacterie intraspitalicească', a povestit Brândușa Simion, soția artistului.

Citește și: Gestul sfâșietor făcut de fiul lui Victor Socaciu la priveghiul tatălui. Ce a adus lângă sicriul tatălui său

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Citește și: Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu.Artistul a lăsat în urmă trei copii

Citește și: Câte kilograme are Raluca Bădulescu. Ce dietă ține

Citește și: Anda Adam, prima apariție la TV cu logodnicul ei.Evelin, fiica vedetei, îi spune „tati’ lui Eudor Yosif Mohaci

Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu

Cauza morții lui Victor Socaciu. Artistul a luptat cu boala până în ultima secundă și avea planuri de viitor, după cum povestește soția lui. Brândușa Simion i-a fost alături până în ultima clipă și a făcut confesiuni tulburătoare despre ultimele clipe de viață ale artistului.

„A făcut șoc septic și până la urmă asta a fost cauza, afectare pulmonară cu șoc septic, aproape septicemie. A sperat până în ultima clipă că se va face bine și că va ajunge la Bistrița la festival. Când și-a revenit după intervenție le-a spus medicilor că pe 3 decembrie trebuie să ajungă la Bistrița și să-l facă mai bine. Am fost lângă el în ultimele șase, șapte săptămâni și am fost și în ultimele clipe ale vieții cu mâna în mâna lui. În ultimele secunde nu mi-a mai spus nimic, doar mi-a strâns mâna ușor și a plecat la cer', a adăugat aceasta, conform spynews.ro.

Ce probleme de sănătate avea artistul

Fiica interpretului a dezvăluit că Victor Socaciu a menționat că, în urma intervenției suferite la plămâni, acesta a contractat o bacterie nosocomială. Aceasta se pare că i-ar fi provocat și mai multe probleme artistului. Cu toate acestea, Alessia Ana-Maria nu dă vina pe spitalul sau pe medicii care i-au supravegheat tatăl.

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus marți dimineață la Sala Palatului, unde familia, prietenii și fanii artistului îi pot aduce un ultim omagiu. Miercuri, între orele 12:00 și 14:00, sicriul acestuia va fi adus la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1, a anunţat Camera Deputaţilor, într-un comunicat oficial.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter