Anda Adam, prima apariție la TV cu logodnicul ei. Evelin, fiica vedetei, îi spune "tati" lui Eudor Yosif Mohaci

Publicat pe

Anda Adam a divorțat de Sorin Nicolescu, tatăl fetiței sale. Cei doi au decis să se despartă după șase ani de căsnicie. Artista și-a găsit fericirea în brațele afaceristului Eudor Yosif Mohaci, iar în urmă cu câteva zile, Anda Adam a avut prima apariție la TV alături de iubitul și fiica sa. Cum se înțelege Evelin cu partenerul mamei sale?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista se pregătește să ajungă din nou în fața altarului, mărturisind că își dorește să se căsătorească cu iubitul ei. Anda Adam și-a asumat relația cu noul partener la doar câteva luni după ce s-a aflat de relația cu afaceristul Eudor Yosif Mohaci.

Anda Adam, prima apariție la TV cu logodnicul ei. Evelin, fiica vedetei, îi spune "tati" lui Eudor Yosif MohaciAnda Adam, prima apariție la TV cu logodnicul ei. Evelin, fiica vedetei, îi spune "tati" lui Eudor Yosif Mohaci

Anda Adam și-a asuma relația cu afaceristul din Oradea, iar acum a fost pregătită să se afișeze cu el la televizor. Vedeta a fost invitată în cadrul unei emisiuni Tv, venind însoțită de iubitul și fiica ei, Evelin. Artista a povestit ce relație are Evelin cu partenerul său.

Citește și: De ce s-a retras Anda Adam de la Bravo, ai stil!:„E vorba despre mama mea'

Citește și: Război între Ruxi și Anda Adam de la Bravo, ai stil:”Ești cam șefă aici…”

Citește și: Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară!Ce sex va avea bebelușul

Citește și: Cristina Cioran și fiica ei de 5 luni au ajuns la spital, infectate cu COVID-19:„Ema respira greu'. Cum se simt acum

Evelin, fiica vedetei, îi spune „tati” lui Eudor Yosif Mohaci

Anda Adam a divorțat de Sorin Nicolescu, cei doi având împreună fetiță minunată, Evelin. Vedeta și-a refăcut viața alături de afaceristul Eudor Yosif Mohaci, bărbatul cu care Anda vrea să se căsătorească. Recent, Anda Adam a fost invitată în emisiunea lui Teo Show, fiind însoțită de fiica și iubitul ei. Se pare că Evelin și logodnicul mamei sale au o relație strânsă și specială. Mai mult, fiica Andei deja îi spune „tati” acestuia.

'Mami i-a spus lui Evelin așa: «Evelin, hai cu mine în cutie să ieșim amândouă să cântăm și să dansăm». Evelin i-a răspuns: «Nu, eu nu intru astăzi cu tine în emisiune»', a spus Bursucu. „Și a continuat: «Vin cu tati»', a spus Teo, potrivit Cancan.ro.

Cine este iubitul Andei Andam

Anda Adam și iubitul ei sunt împreună de câteva luni, fiind hotărâți să se căsătorească. Eudor Yosif Mohaci locuiește în Elveția, iar în ultima perioadă a stat în România alături de cântăreață. Eudor a mărturisit că a păstrat toate tradițiile din România, dar și pe cele din Elveția și Franța.  

'Eu stau tot în Elveția în general. Părinții mei sunt români, dar m-am născut în Franța. Acasă s-a vorbit numai românește și s-au ținut toate tradițiile. Ei au ținut să păstrăm tradițiile, dar să le păstrăm și pe cele din Franța și Elveția', a povestit logodnicul Andei Adam, în emisiunea lui Teo.

Cum a reacționat Sorin Nicolescu după ce a aflat de relația Andei Adam

La scurt timp după ce s-a aflat că Anda Adam a divorțat de tatăl fiicei sale, artista și-a asumat relația cu celebrul afacerist. Ulterior, Sorin Nicolescu a transmis un mesaj clar, mărturisind că îi este recunoscător fostei soții și îi dorește toată fericirea din lume.  

Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit, care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Evelin', a spus Sorin, potrivit sursei de mai sus.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter