De ce boală suferă Andreea Mantea: "Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi"

Publicat pe

De ce Andreea Mantea este nevoită să ia 9 pastile pe zi pentru tot restul vieții. Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite vedete de televiziune din România. Deși aceasta este extrem de cunoscută și își afișează mereu zâmbetul strălucitor, diva a întâmpinat și probleme de-a lungul vieții. Dacă vorbim despre sănătate, bruneta suferă de o afecțiune care nu îi permite să mănânce chiar tot ce își dorește. Pentru a o ține sub control, ea trebuie să ia zilnic 9 pastile, pentru tot restul vieții!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea este una dintre vedetele din România căreia nu îi este teamă să vorbească despre problemele pe care le are. Diva a povestit recent că suferă de o afecțiune care nu îi permite să mănânce mâncarea sa preferată. Pentru a o ține sub control, bruneta este nevoită să ia zilnic 9 pastile și l-a învățat și pe fiul ei ce tratament trebuie să îi administreze.

De ce boală suferă Andreea Mantea: "Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi"De ce boală suferă Andreea Mantea: "Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi"

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D, diva a povestit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Ea a mărturisit că nu poate să mănânce tot ceea ce își dorește din cauza afecțiunii de care suferă.

Citește și: De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea:”M-au făcut să-l înțeleg”

Citește și: Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei:”Urma să fie arestat”

Citește și: Ana Porgras este internată în spital. Cum se simte fosta gimnastă:„Nu mai pot…'

Citește și: Ce spune Feli Donose despre Vocea României', emisiune care a făcut-o celebră:„Voiam să plec acasă'

De ce boală suferă Andreea Mantea

Recent, Andreea Mantea a povestit despre afecțiunea cu care se confruntă. Se pare că vedeta nu poate consuma toate alimentele pe care și le dorește din cauza unor probleme de sănătate. Pentru a le ține sub control și pentru ca lucrurile să nu se înrăutățească, aceasta ia în fiecare zi câte 9 pastile. Acest tratament trebuie să îl urmeze pentru tot restul vieții.

„Da, atât sunt de pofticioasă. Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit. Chiar stăteam cuminte. E o listă de alimente care îmi sunt interzise total.', a spus diva la Kanal D.

Ba mai mult, aceasta și-a învățat și fiul să îi administreze tratamentul pentru posibilitatea în care ea uită sau nu poate să o facă.

Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și, din păcate, mi-am învățat și copilul să îmi administreze acel pen, atât de grav sunt, atât de grav am ajuns pentru că nu am fost în stare să mă opresc.', a mai spus ea.

Care e mâncarea preferată interzisă a vedetei

Afecțiunea de care suferă nu îi permite să consume mâncarea sa preferată. Andreea Mantea a povestit pentru Denise Rifai că adoră slana cu ceapă, însă leguma îi este complet interzisă. Ea recunoaște că există momente când face excepție de la regulă și își asumă posibilitatea de a i se face rău.

Da, pe acea listă, din păcate, se află și ceapa. Nu îmi provoacă vreo arsură sau vreo jenă, așa cum se întâmplă, nu, mie îmi face foarte mult rău, dar cu toate astea nu pot să mă opresc și, din când în când, pe proprie răspundere…nu îmi provoacă șoc anafilactic, dar mă umflu, cu toate astea din când în când mai…pentru că slana cu usturoi parcă nu prea merge, parcă merge mai bine cu ceapă.', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter