Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei: "Urma să fie arestat"

Publicat pe

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație tumultoasă, cu violență fizică și verbală, dar acest lucru s-a aflat mult mai târziu. Șocant a fost pentru fanii brunetei să afle că aceasta a fost bătută și în timp ce era însărcinată. Vedeta Kanal D a explicat, recent, de ce nu a mers la Poliție atunci când a fost bătută de Mitrea și a ales să-l ierte de fiecare dată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIMEBRIE, GRATIS, AICI!

Invitată în a doua zi de Crăciun în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Mantea a făcut mărturisiri dureroase legate de relația cu Cristi Mitrea și calvarul pe care l-a trăit când a fost însărcinată cu fiul lor, David. Prezentatoarea emisiunii „O nouă șansă”, de la Kanal D, a mărturisit ce a determinat-o să tacă și să accepte momentele de agresiune.

Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei: "Urma să fie arestat"Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei: "Urma să fie arestat"

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.

Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui.

Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el. Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui.

Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente.”, a mărturisit Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Soacra a convins-o pe Andreea Mantea să nu depună plângere împotriva lui Cristi Mitrea, tatăl fiului ei

Citește și: De ce fiul Andreei Mantea nu a fost recunoscut la început de Cristi Mitrea:

Citește și: Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată

Citește și: Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme.Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Cu ochii în lacrimi, Andreea Mantea a recunoscut că uneori a regretat că nu s-a răzbunat, dar de dragul fiului ei nu a putut să-i facă rău.

„Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta.

Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu.

El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă.

Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără. Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este”, a mai spus Andreea Mantea.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter