De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea: "M-au făcut să-l înțeleg"

Publicat pe

Multă lume s-a întrebat de ce Andreea Mantea nu a depus plângere la Poliție după ce a fost bătută de tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Mulți ani mai târziu, vedeta Kanal D face lumină în acest caz și dezvăluie ce a făcut-o să dea înapoi și să-l ierte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație tumultoasă, cu violență fizică și verbală, dar acest lucru s-a aflat mult mai târziu. Șocant a fost pentru fanii brunetei să afle că aceasta a fost bătută și în timp ce era însărcinată. Cu toate astea, Andreea l-a iertat pe tatăl copilului ei.

De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea: "M-au făcut să-l înțeleg"De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea: "M-au făcut să-l înțeleg"

Invitată în a doua zi de Crăciun la 40 de întrebări cu Denise Rifai', de la ora 22:00, la Kanal D, Andreea Mantea va face mărturisiri dureroase.

În filmulețul de prezentare al emisiunii de duminică, Denise Rifai a întrebat-o pe Andreea Mantea: „De ce nu ai făcut plângere la Poliție când ai fost bătută?'.

De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea

Cu ochii în lacrimi, bruneta a recunoscut că mama lui ar fi convins-o să-l ierte și să nu meargă la Poliție.

„Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să îl înțeleg', a răspuns vedeta.

Printre întrebările la care Andreea Mantea, va fi invitată să răspundă duminica aceasta se numără şi: Când ai simțit că ești celebră?'/ Îi mai este rușine tatălui tău pentru că ai pozat goală?'/ Câți bani ai câștigat din televiziune?'/ Cât de repede te îndrăgostești?'/ Te-ai lecuit de băieții răi?'/ Crezi în blesteme?', Merită să îți expui viața privată?'.

Citește și: De ce fiul Andreei Mantea nu a fost recunoscut la început de Cristi Mitrea:

Citește și: Cum a aflat Cristi Mitrea că Andreea Mantea era însărcinată:

Citește și: Cine le-a convins pe Maria Speranța și Adriana Trandafir să participe împreună la Asia Express: „A fost greu'

Ce a povestit Andreea Mantea despre relația cu Cristi Mitrea

Andreea Mantea a făcut mărturisiri uluitoare despre perioada în care forma un cuplu cu tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. Prezentatoarea TV a vorbit despre chinurile la care a fost supusă, chiar și când era însărcinată.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut.

Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui. Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui.

Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec', a spus Andreea Mantea.

Vedeta a explicat că ea a fost cea care și-a dorit ca în certificatul de naștere al băiatului, în dreptul tatălui, să apară o linie: „Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem‘.

Andreea Mantea i-a reproșat voalat lui Cristi Mitrea faptul că se mândrește cu cel mic, dar că nu a fost lângă el în momentele grele sau importante, cum ar fi primii pași ai micuțului.

Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum? De ce se bate cu pumnii în piept cu mândrie că acest copil este al lui, dar totuși nu știe ce înseamnă colici, scutece, dureri de dinți, primii pași, prima julitură, cum să își lege șireturile sau cum să aline o durere…‘, a spus Andreea Mantea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter