Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu. Fiul artistului e profund îndurerat

Publicat pe

Au apărut primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu. Sicriul cu trupul neînsuflețit al marelui artist a fost depus astăzi în foaierul Sălii Palatului din Capitală, după ce ieri s-a stins din viață. Rând pe rând, membri familiei sale au început să-și facă apariția pentru a-și lua „rămas-bun'. Și fiul lui, Victoraș Socaciu, a venit să-i aducă un ultim omagiu părintelui său. Iată cum s-a afișat și cine l-a însoțit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Au început să apară primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu. Astăzi, încă din prima partea a zilei, sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatului solist a fost depus în foaierul Sălii Palatului din București. Acolo sunt așteptați toți cei care l-au iubit și respectat pe marele artist, pentru a-i aduce un ultim omagiu. Printre cei veniți s-a numărat și fiul lui, Victoraș.

Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu. Fiul artistului e profund îndureratPrimele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu. Fiul artistului e profund îndurerat

Suferință fără margini pentru familia lui Victor Socaciu. Ieri, chiar în a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie 2021, marele artist s-a stins din viață. Astăzi, după ora 11:00, sicriul cu trupul lui neînsuflețit a fost depus la Sala Palatului din Capitală. Admiratorii și rudele lui au posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu și sunt așteptați să-și ia „rămas-bun' de la el, cel care le-a înseninat zilele zeci de ani prin muzica lui frumoasă.

Citește și: Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă:„Cerul te-a vrut mai mult ca mine'

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului

Citește și: Cum a reacționat fiul Larisei Drăgulescu după ce a aflat că mama lui face videochat:„Nu am mai fi dus-o la fel de bine'

Citește și: Cum arată mama și sora Andreei Mantea.Asemănarea dintre ele este izbitoare

Primele imagini de la priveghiul lui Victor Socaciu

Ana-Maria Socaciu, fiica cea mică a lui Victor Socaciu, a făcut anunțul pe Facebook. În mesaj, ea le-a transmis tuturor celor care l-au iubit pe tatăl ei că pot veni în foaierul Sălii Palatului, chiar de la orele dimineții.

„Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați mâine (marți, 28 decembrie), de la ora 10.00 în foaierul Sălii Palatului', a scris Ana-Maria Socaciu pe rețeaua de socializare.

Printre primii memri ai familiei lui Victor Socaciu prezenți la priveghi s-a numărat și fiul lui. Victoraș Socaciu a venit la Sala Palatului pentru a-i aduce un ultim omagiu tatălui său îmbrăcat în negru, din cap până în picioare. A adus și niște flori și preț de câteva minute s-a recules lângă catafalc. Din păcate, trece prin această mare suferință la doar 23 de ani.

Cum a apărut fiul artistului la Sala Palatului

Potrivit imaginilor de la fața locului, Victoraș Socaciu nu a venit însoțit de mama lui, Marina Almășan. El a venit împreună cu o tânără îmbrăcată și ea în haine negre. Tânărul nu a oferit nicio declarație despre moartea fulgerătoare a artistului până acum. În schimb, mama sa, fosta soție a lui Victor Socaciu, a transmis că el suferă foarte mult după pierderea uriașă.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume.

Îi vor și ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continuă să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzică. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găseșți pacea și liniștea', a transmis Marina Almășan pe Facebook.

Cine sunt copiii regretatului Victor Socaciu

Victor Socaciu a fost unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică folk din România. Dacă despre cariera lui se știa totul, el a preferat să păstreze mereu o oarecare discreție în privința vieții personale. Așadar, puțini știu că el a lăsat în urma lui trei copii. Aceștia au rezultat din relații diferite.

Fata cea mare a lui Victor Socaciu se numește Iulia și are aproximativ 40 de ani. Ea provine din căsnicia cu prima lui soție, Doina. Moștenitoarea artistului a stat multă vreme în Australia, alături de cea care i-a dat naștere. Fata cea mică a cântărețului se numește Alessia Ana-Maria și are 33 de ani. Provine din relația pe care el a avut-o cu o femeie din Sibiu.

Victor Socaciu are și un fiu. Îl cheamă Victoraș Socaciu și are 23 de ani. El a rezultat din căsnicia pe care artistul a avut-o cu fosta lui soție Marina Almășan. Vedeta spunea recent că nu știe sigur dacă va fi sau nu prezentă la înmormântarea cântărețului.

„Nu este deloc o veste bună. Îmi pare foarte rău. Familia lui se va ocupa de tot. Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță fiicele lui îi vor respecta dorința. Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de rapaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară..

De dinaintea transplantului au început problemele. Transplantul a fost șansa la o viață normală, altfel fără el ar fi fost condamnat la o viață de chin, cu dializă de 3 ori pe zi. Nu știu cum s-a mai descurcat și câtă grijă a avut de el după ce ne-am despărțit. Îl voi susține pe Victor Jr. Nu știu dacă eu voi fi prezentă la înmormântare, însă Victor va fi cu siguranță’, a mărturisit Marina Almășan pentru click.ro.

Sursă foto: Libertatea, Captură ecran Antena 3, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter