Liviu Vârciu a plâns la TV când a vorbit despre tatăl și fratele lui, care au murit: „Un an foarte greu”

Publicat pe

Liviu Vârciu a plâns la TV. Liviu Vârciu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Acesta a reușit să aducă zâmbetul pe buze oamenilor din fața micilor ecrane și întotdeauna a transmis o emoție extrem de pozitivă. Cu toate acestea, există clipe dificile chiar și pentru el! Recent, acesta a izbucnit în lacrimi, după ce s-a gândit la cei doi membrii ai familiei lui care s-au stins din viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai optimiști oameni de divertisment din showbizul românesc. Acesta a reușit să aducă de fiecare dată zâmbetul pe fețele telespectatorilor, însă există momente dificile chiar și pentru el! Recent, artistul a izbucnit în lacrimi după ce și-a adus aminte de persoanele dragi pe care le-a pierdut în ultimii ani. Se pare că atât tatăl său, cât și fratele lui, s-au stins din viață.

Liviu Vârciu a plâns la TV când a vorbit despre tatăl și fratele lui, care au murit: „Un an foarte greu'Liviu Vârciu a plâns la TV când a vorbit despre tatăl și fratele lui, care au murit: „Un an foarte greu'

Artistul a izbucnit în lacrimi în momentul în care bunul său prieten, Nea Marin, i-a făcut o surpriză și i-a adus un tort. El și-a amintit de momentul în care și-a pierdut fratele într-un accident rutier din 2009! Anul trecut și tatăl său s-a stins din viață.

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Citește și: Azi se lansează filmul pe Netflix: Codin Maticiuc a dat lovitura cu „Miami Bici’. Câți bani a investit în producție și ce reacție au avut părinții lui când au văzut comedia

Citește și: Cu ce probleme a rămas Gabriel Cotabiță după COVID-19: „M-am trezit în spital…'

Citește și: Catinca Roman a avut COVID-19, deși era vaccinată cu ambele doze:„M-am simțit foarte, foarte rău

Liviu Vârciu a plâns la TV

Liviu Vârciu a făcut o serie de dezvăluiri extrem de emoționante în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Nea Marin, pe care îl consideră precum un tată, a fost cel care l-a surprins pe artist cu un tort. Acesta a fost copleșit de emoții și și-a amintit de tatăl său, pe care l-a pierdut în urmă cu un an.

„Am devenit mai sensibil la 40 de ani. Este cel mai frumos tort pe care l-am privit vreodată în viața mea. Îl iubesc pe Barbu ca și cum e tatăl meu, pentru că eu mi-am pierdut tatăl anul ăsta și a fost un an mai greu pentru mine și pentru ai mei. Avându-l pe Nea Marin aproape…Treci mai ușor peste niște lucruri. Eu sunt pe 17, mama e pe 18 și frate-miu era pe 21.', a spus el.

Ionuț Vârciu, fratele prezentatorului TV s-a stins din viață în 2009 într-un accident de mașină. Vedeta a trecut cu greu peste acea perioadă.

Ce relație este între prezentator și Nea Marin

Nea Marin a vorbit în urmă cu câteva luni despre relația pe care o are cu Liviu Vârciu. Se pare că cei doi, deși se iubesc necondiționat, continuă să aibă tot felul de neînțelegeri.

Cum ne știți! Ca șoarecele și pisica! De la început am fost așa și cred că așa o vom ține cât vom fi pe pământ. Noi nu putem să fim altfel, căci ne cunoaștem unul pe celălalt foarte bine, iar Liviu știe cum reacționez eu și caută mereu să mă încurce.‘, a spus Nea Marin pentru Click.ro.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă