Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Jenant. De azi, ne dezicem definitiv de acest personaj”

Publicat pe

Anamaria Prodan a adresat un nou atac furibund la adresa încă soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara i-a adus diverse acuzații. Printre altele, ea a susținut că antrenorul de la Universitatea Craiova și-ar fi „devalizat familia furând ani de zile'. În plus, tot ea a mai declarat că Reghe nu l-ar mai fi văzut pe fiul lor, Laurențiu Reghecampf Jr., de fapt, de un an. Iată mărturisirile vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a lansat un atac furibund la adresa lui Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț. Reacția ei vine la scurt timp după ce antrenorul i-a dat replica Silvanei Peng, mama Asianei Peng, iubita lui său cel mare, Luca. Sexy-impresara a oferit o serie de declarații ample, prin care-i aduce diferite acuzații încă soțului ei. Aceasta susține cu tărie că Reghe ar fi furat ani de zile pentru alte femei cu care el și-ar fi făcut viața.

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Jenant. De azi, ne dezicem definitiv de acest personaj'Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Jenant. De azi, ne dezicem definitiv de acest personaj'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Antrenorul de la Universitatea Craiova a anunțat în a doua parte a anului 2021 că a depus deja actele în acest sens. De atunci, cei doi protagoniști continuă să fie în permanență pe primele pagini ale ziarelor, cu declarații care mai de care mai uluitoare.

Citește și: Asiana Peng, prima reacție după declarațiile mamei sale despre Reghe și Anamaria Prodan:„O greșeală pe care nu o realizează'

Citește și: Mama Asianei Peng, iubita lui Luca Reghecampf, o atacă dur și pe Anamaria Prodan:„A uitat probabil că a despărțit o familie!'

Citește și: Nea Marin a făcut-o pe Daniela Crudu să plângă în direct, la TV:„Nu mă jignește nimeni în halul ăsta'

Citește și: Cine e Anamaria Vartolomei, românca desemnată cea mai bună actriță din Franța.E din județul Bacău

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Laurențiu Reghecampf

De curând, Anamaria Prodan i-a adus noi acuzații lui Reghe. Ea a ținut să menționeze că până la primul termen al divorțului, familia antrenorului este formată încă din ea, Reghe Jr., Sarah, Rebecca și Luca. Aceasta l-a acuzat că nu l-ar mai fi văzut pe fiul lor, Laurențiu Jr., de aproximativ un an. Acest lucru a deranjat-o pe impresară, mai ales după ce Reghe a postat pe Instagram o poză cu ecografia bebelușului pe care-l poartă în pântece actuala lui iubită.

„Îi este neîndreptățită familia? Care familie? Familia lui este încă Reghe Jr., Sarah, Rebecca, Luca și Anamaria, căci nu a sosit nici primul termen al divorțului. A uitat sau nu a știut noțiunea de familie. La el, familiile sunt cu fiecare pe care-i găsește prin baruri sau restaurante. El săracul se îndrăgostește și, dacă are bani în buzunare, se îndrăgostesc și femeile. Dacă nu i se iau banii și este gonit ca un câine de la măcelărie.

Cât creier trebuie să ai să pui pe Instagram ecografia (…) când nu ți-ai văzut băiatul de 13 ani de un an. Fetele la fel, crunt și sadic. Ce suflet cumplit trebuie să ai când îți plânge zilnic băiatul și refuză să meargă la școală de rușine! Ce inima trebuie să ai să îi refuzi băiețelului tău să te vadă măcar o secundă că îți aduce Covid… și să minți orașul că nu te lasă soția și îți este frică că te bate!', a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Reația Anamariei Prodan, după ce Reghe a postat ecografia bebelușului

Anamaria Prodan e de părere că Reghe s-ar fi făcut de râs postând o imagine cu iubita fiului lui, Luca, fiind în „scandal' cu Silvana Peng. Aceasta l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că își întoarce copiii împotriva părinților. În plus, impresara a susținut că antrenorul ar fi vorbit urât despre fetele ei în public, spunând că nu sunt fetele lui și că nu l-ar interesa de ele.

„Să te faci de râs să publici fotografie ostentativ cu iubita băiatului tău, în plin scandal mediatic cu mama acesteia care nu este de acord cu ceea ce faci, care știe ce fel de „bărbat” ești. Tu ca părinte care ți-ai băgat copiii nevinovați (…) în zecile de firme pline ochi de nenorociri, este incredibil. Ce fel de părinte face așa ceva? Ce fel de părinte își întoarce copiii împotriva părinților? Este normal la tărtăcuța să facă așa ceva căci a învrăjbit și copiii lui unul împotriva celuilalt!

(…) Te râde o ţară întreagă (…) că ți-ai pus copiii în această situație cu firme deschise non stop, una după alta, majoritate cu probleme foarte grave… denotă cumva inconştienţă absolută din partea unui așa zis „Părinte”.

Ce fel de tată sau bărbat ești când, pe lângă furtul banilor premeditat de ani, banii copiilor tăi, ajungi atât de jos. Să-i şi vorbeşti urât în oraș, căci ” fetele nu sunt ale tale şi nu te interesează de ele”, dar le iubeai enorm prin reality show', a continuat ea.

„Ai furat averea familiei tale ani de zile'

În cadrul declarațiilor, Anamaria Prodan l-a acuzat pe Reghe, de mai multe ori, că ar fi furat din averea familiei și că totul ar fi fost „premeditat minuțios'.

„Faptul că ți-ai bătut joc ani de zile de familia ta, că ai furat averea familiei tale ani de zile, că nu ți-a păsat de durerea copiilor tăi, totul fiind premeditat minuțios cu fiecare (…) găsită pe unde îți petreci zilele şi nopțile, denotă o mizerie absolută pentru care legea o să te pedepsească teribil.

Faptul că amantele te bombardează ani cu mesaje penibile şi jenante pentru un „bărbat adevărat”, ca deranjează ani de zile familia, că „bărbatul Reghe” a mințit ani de zile inventând niște aberații penibile, că s-a înjosit cumplit şi că a fost păcălit toată viața de femei, de făcătură jalnică, este hilar şi denotă atâta slăbiciune, că ne este rușine de rușinea lui şi milă de situația în care a ajuns.

Faptul că azi postează toate aberațiile în loc să își bage capul în nisip şi să-şi ceară scuze în faţa copiilor în primul rând denota laşitatea absolută! Să fugi de zeci ori de acasă şi să te ascunzi prin alte locuiţe, să ceri cheile de la casele „prietenilor' care azi te-au părăsit şi ei, sa îți minți cu seninătate copiii, să te juri în faţa lor că nu există nimeni în viața ta, (…) este jalnic pentru oricine.

Să plătești din banii copiilor tăi case (…) să-i iei de toate doar ca să te bage în seamă să-i permiți să-ți vorbească şi să te umilească mai rău decât erau sclavii umiliți pe plantații este jenant şi de râsul mapamondului!', a mai susținut Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan susține că Reghe nu l-ar mai fi văzut pe fiul lor de un an

Tot ea susține că Reghe nu și-ar vizita copiii și că i-ar fi blocat pe rețelele de socializare, după ce aceștia i-ar fi lăsat diverse comentarii la postări.

„Să nu îți vizitezi copiii şi să inventezi că nu te lasă soția să-i vezi e patetic în condițiile în care deja te-ai făcut de râs în faţa presei blocându-ți copiii care îți lasă comentarii cumplite la postările pe care le faci … jenant! Pentru un părinte să ajungă să-l râdă copiii şi să-l diapreţuiască.

(…) Jenant când din top numărul 1 ai ajuns să-şi dea coate toți oamenii care au restaurante, cluburi de noapte, hoteluri etc, căci dacă vrei sa le prezinţi domnișoarele de oraș care îți stau alături şi cu care te mândrești ei deja le cunosc mai bine ca tine.

Jenant ca bărbat să suni şi să ameninți sistematic toți bărbații din oraș de frică să nu scoată poze sau filme cumplite cu cele ce-ți stau la braţ :)! Poate îi explică cineva lui Reghe că l-am scos din multe dosare penale se cheamă când faci așa ceva. Jenant este când inventezi subiecte pe la ziare de scandal împotriva soției (gen interlopi angajați să omoare cuplul Caciuc /Reghe ) sau subiecte de genul… soția învrăjbește cuscra să vorbească urât de …, iar soția habar nu are cine este cuscra', a adăugat impresara.

„De azi, ne dezicem definitiv de acest personaj'

Impresara a povestit că, de-a lungul timpului, l-ar fi sfătuit mereu să aibă grijă, pentru că trecutul l-ar urmări toată viața, însă, spune ea, nu ar fi ținut cont de el. În încheierea declarațiilor, ea a susținut că de astăzi, ea și restul familiei, se dezic definitiv de Laurențiu Reghecampf.

„Jenant să-ti petreci timpul pe Instagram să nu cumva să lase cineva comentarii, informaţii şi poze compromițătoare cu cele ce te mândrești şi le pui la masă lângă tine. (…)

Şi cel mai cumplit lucru este atunci când valoarea ta azi este aproape de 0 şi tu te încăpățâneazi să îți demonstrezi ție că tot mapamondul minte :))). Morala zilei? Când 2 îți spun că ești beat te duci acasă şi te culci. În cazul soţului meu, nu a funcționat şi se vede unde a ajuns. Sfatul pe care i l-am dat mereu a fost acesta „ai grijă că trecutul te urmărește toata viața şi se agaţă de tine, iar dacă este greu şi pătat te scufundă instant.

Păcat de el şi de talentul lui, păcat că-l râde o ţară întreagă şi un Dubai întreg, păcat că a decăzut în așa hal Păcat ca nu mai poate sta cu capul sus în faţa bărbaților. S-a anulat singur şi își merită soarta cu vârf şi îndesat! Îi urăm baftă şi sperăm cât de curând să nu-l mai avem subiect prin presă căci nu este un exemplu pentru nimeni! Căci în fotbal antrenorii trebuie sa fie exemplul absolut şi modele de urmat. Reghe este… AȘA NU!

Aceasta este comunicatul familiei mele şi de azi ne dezicem definitiv de acest personaj hilar numit Laurenţiu Reghecampf care a abandonat domiciliul conjugal, copiii şi a devalizat repet premeditat îndrumat de amante tot ce agonisise familia lui. Acest specimen macabru (Vorba doamnei PENG) nu merită luat în seamă!

Tocmai de aceea, de azi, noi familia considerăm cum a declarat băiețelul meu mic ” tata a murit pentru noi” acesta este umilința şi lecția de viață pe care soția şi copiii i-au predat o lui Reghecampf. Dezmățul, alcoolul, substanțe interzise, prostituție, șantaj, amenințări, insinuări , hoții , minciuni nu fac parte din mentalitatea mea şi a copiilor mei. Așa ceva trebuie eliminat şi anihilat!', a mai precizat ea.

Anamaria Prodan spune că nu va mai vorbi despre Reghe

Așadar, conform spuselor ei, a fost pentru ultima oară când vorbește despre Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că, de astăzi, nimeni din familie nu va mai deschide subiecte despre el și că îl vor ignora cu toții.

„De astăzi, familia mea nu mai deschide subiecte despre Reghecampf, căci este jenant din toate punctele de vedere. Nu a înțeles că nu lovește în Anamaria Prodan prin tot ceea ce face. Lovește în imaginea lui pe care i-am construit-o în foarte mulți ani, știind cine este, de fapt, acest specimen. Dar am tras cu familia și mi-am dorit ca băieții și fetele mele să aibă tată și să se mândrească cu el. Am tăcut eu ca să le fie lor bine, dar am realizat toți că am greșit. Trebuia să-l demascăm de mult și să-l trimitem unde îi este locul… departe de noi.

Azi nu face altceva decât ce i-a făcut și băiatului lui cel mare. Își bate joc de cel mic, lovește în cel mic postând sadic poze cu ecografii, (…) cu toate nenorocirile vieții lui. Nu a contat nici măcar faptul că cel mic l-a implorat să vina să-l vadă măcar 5 minute. A refuzat categoric și a considerat că este ok să posteze imagini cu (…) făcute prin vacante pe ascuns. Să-i fie rușine, căci un așa om mic nu pot să-l numesc bărbat, ci doar r….

De astăzi, îi vom da direct ignor, căci avocații mei au toate materialele care arată faptul că a devalizat familia furând ani de zile și ascunzând banii de copii și soție. Legea își va spune cuvântul și lumea va înțelege cine este Reghe, cu ce se ocupă și care îi este viitorul', a conchis aceasta.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter