Cum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii, după ce a rămas văduv: „Soția avea grijă de familie, eu eram cu adusul banilor”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Are un palmares impresionant în domeniul culinar, dar și o poveste de viață pe măsură. De mai bine de 25 de ani, România este a doua casă a lui chef Joseph Hadad, iar aici a trăit nenumărate momente de bucurie, dar și durerea imensă de a-și fi pierdut soția. Cum a reușit un bărbat rămas singur la 48 de ani să crească trei copii, după ce soția lui a murit la 42 de ani.

CITEȘTE TOARĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ați deschis trei restaurante, sunteți implicat în proiecte de televiziune, profesionale, dar și sociale, aveți o agendă mai încărcată ca un șef de stat… Timp pentru viața personală mai aveți?

Așa este, am un program extrem de încărcat. Dar atunci când ceva contează, îți faci timp și pentru lucrurile personale. Nu întâmplător v-am întrebat despre viața personală…

Cum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii, după ce a rămas văduv: „Soția avea grijă de familie, eu eram cu adusul banilor'/ EXCLUSIVCum s-a descurcat Chef Hadad cu trei copii, după ce a rămas văduv: „Soția avea grijă de familie, eu eram cu adusul banilor'/ EXCLUSIV

Chef Hadad: „Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii'

Se împlinesc 15 ani de când v-ați pierdut soția, care s-a stins în urma unei boli cumplite. Aveați doar 48 de ani atunci și trei copii cărora le-ați devenit și mamă, și tată. Cum ați reușit să depășiți momentul?

Așa este, eu aveam 48 de ani când s-a întâmplat, iar Ghila, doar 42. Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat.

Cu ce se ocupă cei trei copii ai lui Chef Hadad

Văzând parcursul celor trei copii ai dvs., ați făcut treabă foarte bună ca părinte, cu toate că, atunci când ați
rămas singur, cu toții erau la vârste dificile. Povestiți-ne ce fac acum Dor, Daniela și Lipaz! Știu că Daniela v-a moștenit pasiunea.

Dor este pasionat de IT și are studii în acest sens, Daniela este în Germania și lucrează în același domeniu ca mine:
este manager de locație în Berlin, iar Lipaz, momentan, este cu mine, acasă, învață foarte bine și îmi oferă zilnic momente de mândrie.

Citește și: Cine este Chef Hadad de la Masterchef România.Soţia i-a murit de cancer

Citește și: De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției:”Eu știu ce simți în sufletul tău…”

Citește și: Cum se înțelege fiica Ioanei Ginghină cu tatăl ei, Alexandru Papadopol, și cu iubitul actriței:„E ceva ce nu credeam că există'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama Elenei Matei de la Survivor.Tatăl ei a murit când ea avea doar 15 ani

Chef Hadad: „Este normal să mă sperie'

Care sunt cele mai importante lecții de viață pe care li leați transmis copiilor dvs.?

Să își iubească familia, să fie corecți față de cei de lângă ei, să muncească pentru visul lor și să nu renunțe la ceea
ce-și doresc.

Lipaz, mezina, este o domnișoară superbă, care a împlinit recent 17 ani. Vă gândiți cu teamă la momentul în care va fi și ea pe propriile picioare și poate va alege să plece din țară? Vă sperie singurătatea?

Da, recunosc, este normal să mă sperie, mai ales că Lipaz a stat cu mine de când era mică. A crescut foarte mult, sunt
extrem de mândru de ea și, indiferent ce decizie ar lua, legat de viitorul ei, eu o voi sprijini și îi voi fi alături.

Ce planuri are Chef Hadad pentru 2022

Ce planuri aveți pentru 2022? Care este cea mai mare dorință a lui Joseph Hadad în momentul de față?

Sper ca în anul 2022 să reușim toți să depășim aceste momente mai puțin reușite cauzate de pandemie. Doresc
să îmi duc la capăt planurile de business legate de restaurante, unele dintre ele fiind puse pe hold, să păstrez o legătură mult mai strânsă cu cei dragi, fie ei familie sau prieteni, pentru că, din păcate, vrând, nevrând, ne-am distanțat involuntar unii de alții.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter