Drama Elenei Matei de la Survivor. Tatăl ei a murit când ea avea doar 15 ani

Publicat pe

Drama sfâșietoare a Elenei Matei de la Survivor. Elena Matei participă la Survivor România 2022, una dintre cele mai apreciate emisiune de la PRO TV. Înainte de acest proiect, ea a participat și la cooking show-ul Chefi la cuțite, de la Antena 1. Acolo, actuala Războinică din Republica Dominicană și-a povestit drama cutremurătoare. Tânăra și-a pierdut tatăl mult prea devreme, pe vremea când ea avea doar 15 ani. Iată cum s-a produs tragedia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Drama sfâșietoare a Elenei Matei de la Survivor. Elena Matei este una dintre concurentele de la Survivor România 2022. Ea face parte din echipa albastră, cea a Războinicilor, alături de coechipierii ei dornici de aventură. Tânăra nu este străină de lumina reflectoarelor, pentru că, în urmă cu ceva vreme, a participat la o altă emisiune. Ea a făcut parte din proiectul Chefi la cuțite, de la Kanal D, show în care a ajuns foarte departe.

Drama Elenei Matei de la Survivor. Tatăl ei a murit când ea avea doar 15 aniDrama Elenei Matei de la Survivor. Tatăl ei a murit când ea avea doar 15 ani

Drama sfâșietoare a Elenei Matei de la Survivor. Așadar, mulți dintre telespectatori au recunoscut-o pe Elena Matei de la Survivor, după ce a participat la Chefi la cuțite. Deși în ambele emisiuni se prezintă drept o fire ambițioasă și mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele fericirii ei se ascunde o dramă sfâșietoare. Existența i-a fost marcată de o pierdere uriașă, cea a tatălui său.

Citește și: Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor:„Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'

Citește și: Xonia, primele declarații după ce Andreea Tonciu a spus că i-a făcut masaj erotic lui Tj Miles, la Survivor:„Am dormit lângă și…'

Citește și: Roxana Ciuhulescu, adevărul despre conflictele cu Zmărăndescu şi CRBL, la Survivor:„M-a deranjat bârfa'

Citește și: Drama Irinei Petrea. „Supernanny' nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni:„Nu se poate face nimic'

Drama sfâșietoare a Elenei Matei de la Survivor

Drama sfâșietoare a Elenei Matei de la Survivor. Deși se laudă cu sute de admiratori în toată țara, puțini știu ce suferință se ascunde în spatele Elenei Matei. Războinica de la Survivor România 2022 a învățat să se descurce de una singură în viață după ce a rămas fără unul dintre părinți. Tatăl tinerei s-a stins din viață mult pe devreme, atunci când ea avea doar 15 ani.

Elena Matei a vorbit despre acest subiect sensibil atunci când participa la Chefi la cuțite. Tânăra de 23 de ani, ce participă acum la Survivor, povestea că tatăl ei a murit în urma unui accident de motocicletă. În urma acestei tragedii uriașe, bucătăreasa a rămas singură acasă, în România, mama ei fiind nevoită să se întoarcă la muncă în Austria din cauza neajunsurilor.

„Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, ci am vrut să ies din tipare. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă, iar mama mea lucra în Austria.

Nu ne descurcam cu banii și de aceea mama s-a întors în Austria așa că am rămas singură', spunea Elena Matei de la Survivor la Chefi la cuțite.

Elena Matei de la Survivor și-a pierdut tatăl la doar 15 ani

Drama sfâșietoare a Elenei Matei de la Survivor. Tot atunci, pe vremea când era concurentă la Chefi la cuțite, Elena Matei a descris modul înfiorător prin care a aflat că tatăl ei a murit. Concurenta de la Survivor România 2022 a fost în stare de șoc și nu poate să treacă nici acum peste uriașa pierdere. Conform spuselor sale, sufletul ei ascunde o mare durere despre care nu crede că se va vindeca vreodată.

„A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile. A doua zi de dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la serviciu că i s-a făcut rău. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia.

(…) E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Știu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga', mai spunea atunci concurenta de la Survivor 2022.

Cât e premiul de la Survivor 2022

De mai bine de o lună, Faimoșii și Războinicii au ajuns în Republica Dominicană, show în care se filmează Survivor România 2022. Cele două echipe au început deja lupta pentru miza uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă învingător acasă.

Înainte ca Survivor România 2022 să fie difuzat la PRO TV, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel spunea că s-a născut pentru acest rol. Potrivit spuselor lui, îi place să fie „brokerul emoțiilor', atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții din jungla Dominicană.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter