Drama Irinei Petrea. „Supernanny" nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni: „Nu se poate face nimic”

Publicat pe

Irina Petrea sau „Supernanny”, așa cum o știe o țară întreagă de la emisiunea de la Prima TV, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă. „Supernanny” nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Supernanny era prezentă în fiecare emisiune de la Prima TV, unde ajuta părinții să aibă o comunicare mult mai bună cu copilul lor. Ei bine, aceasta a renunțat la viața de televiziune de mai mult timp, însă nu a renunțat și la consilierea pe tema de parenting.

Drama Irinei Petrea. „Supernanny" nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni: „Nu se poate face nimic'Drama Irinei Petrea. „Supernanny" nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni: „Nu se poate face nimic'

De curând, Irina Petrea a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate.

Citește și: O mai ştiţi pe Supernanny, cea mai iubită doică de la TV? Ironia sorţii: Irina Petrea adoră copiii, dar nu poate avea unul. / Boala de care suferă

Citește și: Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu Românii au talent!Iată primele ei declarații

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Irina Lepa a sunat la Salvare, după ce a suferit o reacție alergică:„Ceva foarte grav…’

„Supernanny” nu poate avea copii din cauza unei afecțiuni

Deși este considerată cea mai iubită doică de la TV și are experiență în creșterea copiilor, Irina Petrea a dezvăluit că are probleme de sănătate. Mai exact, Supernanny se confruntă cu infertalitatea primară, motiv din cazul căruia nu poate avea un copil.

Chiar dacă a aflat această veste extrem de tristă, vedeta a luat în calcul adopția unui copil.

„M-am obișnuit cu asta, am trecut peste! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut. Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic.

M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată. Nu am putut să ne punem de accord cu privire la acest subiect și am lăsat-o așa, pentru că e mai bine să rămân echilibrată decât să mă tulbur cu o grămadă de lucruri pe care nu le pot rezolva. Nu am făcut nicio dramă din asta, mi-a fost greu, dar am trecut peste, până la urmă trebuie să accepți ceea ce nu poți să schimbi’, a mărturisit Irina Petrea, potrivit Redacția.

Supernanny vorbește despre relația cu mama ei

Crescută în Piatra Neamț, într-o familie modestă, Supernanny recunoaște că a avut mereu o relație specială cu mama ei. Se poate baza tot timpul pe ea și a învățat cele mai elemantare lucruri de la aceasta.

„Mereu am avut o relaţie specială cu mama: caldă, deschisă, onestă. Mă bazez pe ea şi ea se bazează pe mine. Opiniile ei mi-au fost mereu un ghid preţios. Ea m-a învăţat să lupt pentru ideile mele şi să mi le susţin cu argumente solide’, a mai spus fosta „Supernanny’.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter